حبیبالله مقتدر در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: با پایان یافتن فصل برداشت، مجموع گندم خریداریشده از کشاورزان قوچان به بیش از ۲۶ هزار تُن رسیده است و تاکنون حدود ۷۵ درصد مطالبات مالی کشاورزان در مرحله خرید تضمینی به صورت نقد پرداخت شده است.
وی با اشاره به سطح زیرکشت گندم در شهرستان قوچان بیان کرد: امسال ۵۰۰۰ هکتار از اراضی شهرستان به کشت گندم آبی اختصاص یافته که میانگین عملکرد آن چهار تُن در هر هکتار بوده است. همچنین سطح زیرکشت گندم دیم ۱۸ هزار و ۵۰۰ هکتار بوده و متوسط عملکرد این محصول ۸۰۰ کیلوگرم در هر هکتار برآورد شده است.
مقتدر ادامه داد: پیشبینی میشود مجموع تولید گندم قوچان در سال زراعی جاری به بیش از ۳۵ هزار تُن برسد که از این میزان، تاکنون ۲۲ هزار تُن گندم خوراکی و ۴۰۰۰ تُن گندم بذری توسط مراکز دولتی خریداری شده است.
وی با مقایسه میزان خرید تضمینی گندم در سال جاری و سال گذشته تصریح کرد: سال گذشته مجموع خرید تضمینی گندم در شهرستان قوچان ۱۶ هزار و ۵۰۰ تُن بود که شامل ۱۴ هزار تُن گندم خوراکی و ۲۵۰۰ تُن گندم بذری میشد.
مدیر جهاد کشاورزی قوچان خاطرنشان کرد: افزایش میزان خرید تضمینی گندم از ۱۶ هزار و ۵۰۰ تُن در سال گذشته به بیش از ۲۶ هزار تُن در سال جاری، نشان دهنده رشد حدود ۵۷ درصدی خرید این محصول در شهرستان است.
انتهای پیام
