یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ | ۲۲:۱۳
تجلیل از ۱۵۰ فعال قرآنی بندرانزلی

تجلیل از ۱۵۰ فعال قرآنی بندرانزلی

گیلان (ایسنا) - در شب ولادت امام حسن عسگری(ع) ۱۵۰ خادم، مرتل، خیّر قرآنی و فعالان برنامه‌های قرآنی بندرانزلی تقدیر شدند.

یکشنبه ۲۹ شهریورماه همزمان با جشن ولادت امام حسن عسکری(ع) مراسم تقدیر از فعالان فرهنگی و قرآنی انزلی به میزبانی بقعه متبرکه آقا سید محمد نجفی بندرانزلی برگزار و طی این مراسم علاوه بر جشن میلاد این امام همام از جمعی قاریان، خادمین و خیرین قرآنی این شهرستان تجلیل شد. از جمله تجلیل شوندگان در این مراسم خانواده خسروی با ۳ فرزند بودند که هر ۳ فرزند این خانواده حافظ کلام‌الله مجید هستند.

خانواده قرآنی بندرانزلی تجلیل شد/ در حال تکمیل

 حسین ۱۸ و حسن ۱۵ ساله حافظ کل و همچنین محمدعلی ۱۲ ساله حافظ ۱۵ جزء و در حال ادامه روند و تکمیل مراحل حفظ است.

حسین خسروی در حاشیه این مراسم در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا به نقش والدین در تربیت دینی فرزندان اشاره و اظهار کرد: پدر و مادر در گام اول باید قرآنی باشند تا بتوانند فرزند قرآنی تربیت کنند.

خانواده قرآنی بندرانزلی تجلیل شد/ در حال تکمیل

وی با بیان اینکه قدردان پدر و مادر خود بابت ایجاد زمینه آشنایی و شرکت ما در کلاس‌های قرآن هستند، افزود: ما سه فرزند هستیم و هر سه برادر این خانواده آشنایی خود با قرآن را مدیون والدینمان هستیم و در ادامه مسیر و در سایه آیات نورانی وحی تلاش می‌کنیم زندگی خود را سپری کنیم.

مهمان ویژه این مراسم سعید پرویزی، قاری بین‌المللی بود و علاوه بر آن تنی چند از قاریان و حافظان شهرستان بندرانزلی به قرائت آیات نورانی وحی پرداختند.

خانواده قرآنی بندرانزلی تجلیل شد/ در حال تکمیل

همچنین در حاشیه این مراسم حجت‌الاسلام سید ابراهیم مرتضوی، امین بقعه آقا سید محمد نجفی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در برگزاری این مراسم مجموعه‌های مختلف حوزه فرهنگی و قرآنی بندرانزلی، خانه قرآن ترنج و شهرداری و تولیت بقعه متبرکه آقا سید محمد نجفی و خانه قرآن فاطمه زهرا(س) مشارکت داشتند تا بتوانیم هر چند کوچک؛ اما برنامه‌ای در شأن قرآن کریم و امام حسن عسکری(ع) در این مکان مقدس برگزار کنیم.

وی افزود: در ماه مبارک رمضان گذشته، هر روز از ساعت ۱۷ تا ۱۸، چهار نفر از قاریان ممتاز شهرستان بندرانزلی به تلاوت یک جزء کامل از قرآن کریم به صورت ترتیل می‌پرداختند.

حجت‌الاسلام مرتضوی با بیان اینکه این برنامه تا اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء ادامه پیدا می‌کرد، افزود: به لطف خداوند در هر ۳۰ شب ماه مبارک رمضان، در آستان مقدس حضرت آیت‌الله سید محمد نجفی از مردم روزه‌دار شهرستان بندرانزلی پذیرایی و مراسم افطاری برگزار شد. در این مراسم علاوه بر قاریانی که در طول ماه مبارک رمضان در این آستان مقدس قرائت آیاتی نورانی وحی داشتند، از خادمانی که در برگزاری این برنامه‌ها و پذیرایی از مردم روزه‌دار زحمت کشیدند نیز قدردانی می‌شود.

خانواده قرآنی بندرانزلی تجلیل شد/ در حال تکمیل

همچنین حسین رضوانی، مدیر خانه قرآن شهری ترنج بندرانزلی نیز در حاشیه این مراسم در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: ۱۵۰ خادم، مرتل و خیّر قرآنی و افرادی که در ماه مبارک رمضان سال گذشته در برگزاری مراسم جزخوانی قرآن کریم و برنامه‌های قرآنی این مجموعه مشارکت داشتند، تقدیر خواهد شد.

مدیر خانه قرآن شهری ترنج بندرانزلی با بیان اینکه علاوه بر فعالان قرآنی برخی چهره‌های قرآنی از جوانان و نوجوانان تا خانواده‌ شاخص قرآنی همچنین خانواده شهدا در این مراسم تجلیل شدند، تاکید کرد: هدف از برگزاری این مراسم، معرفی و قدردانی از تلاش‌های افرادی است که در برگزاری برنامه‌های قرآنی ماه مبارک رمضان مشارکت داشتند و همچنین ایجاد زمینه برای تداوم و توسعه فعالیت‌های قرآنی، دینی و مذهبی در آینده و با مشارکت حداکثری عموم مردم است.

وی با اشاره به اینکه برگزاری چنین برنامه‌هایی می‌تواند زمینه آشنایی بیش از پیش عموم مردم را با فعالیت‌های صورت گرفته در شهرستان آشنا کند، افزود: امیدواریم با مشارکت بیشتر خیرین و فعالان فرهنگی و قرآنی، زمینه برای گسترش فعالیت‌های دینی و قرآنی فراهم شود.

رضوانی همچنین بر افزایش مشارکت نوجوانان در برنامه‌های قرآنی تأکید کرد و گفت: با ایجاد انگیزه و رغبت بیشتر می‌توانیم زمینه حضور نسل نوجوان و جوان را بیش از پیش در فعالیت‌های قرآنی، فرهنگی و دینی ایجاد کنیم.

خانواده قرآنی بندرانزلی تجلیل شد/ در حال تکمیل

به گزارش ایسنا، در این مراسم از خانواده شهید نیما مرادی، دریانورد جوان اهل بندرانزلی که سوم مرداد سالجاری در جریان حمله اوکراین به کشتی تجاری «آنا» در دریای کاسپین به شهادت رسید، تجلیل شد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها