چهارشنبه ۱ مهر ۱۴۰۵ | ۰۰:۵۰
منبع: نمایندگی لرستان
مدیرکل پست لرستان: شبکه پستی نقش مهمی در کاهش مصرف سوخت دارد

مدیرکل پست لرستان: شبکه پستی نقش مهمی در کاهش مصرف سوخت دارد

لرستان (ایسنا) - مدیرکل پست لرستان با اشاره به نقش شبکه پستی در کاهش ترددهای شهری و صرفه‌جویی در مصرف سوخت، گفت: هر نامه‌رسان در طول روز باید حداقل به ۹۵ آدرس مراجعه کند که این موضوع به معنای انجام حداقل ۹۵ تردد و مراجعه شهروندان کمتر در سطح شهر است.

حسام امینی‌فر در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: ممکن است تعداد مرسولات یک موزع در طول روز به ۱۲۰ یا ۱۳۰ مرسوله برسد، اما این مرسولات ممکن است مربوط به یک آدرس باشند؛ بنابراین معیار اصلی، مراجعه به حداقل ۹۵ آدرس در روز است.

وی ادامه داد: فعالیت شبکه پستی علاوه بر ارائه خدمات به مردم، در کاهش ترافیک شهری و صرفه‌جویی در مصرف سوخت نیز مؤثر است و این موضوع به‌ویژه در شهرهای بزرگ اهمیت بیشتری دارد.

امینی‌فر بیان کرد: سال گذشته میزان پوشش خدمات در بخش شهری ۸۳ درصد و در بخش روستایی حدود ۵۹ درصد بود که با تلاش همکاران و استفاده از اعتبارات اختصاص‌یافته، پوشش روستایی اکنون به ۷۱ درصد رسیده و پوشش شهری نیز در همان سطح ۸۳ درصد قرار دارد.

وی با بیان اینکه هدف‌گذاری انجام‌شده برای پایان سال، افزایش پوشش روستایی به ۱۰۰ درصد است، گفت: در بخش شهری نیز باید حداقل به پوشش ۹۰ درصدی دست پیدا کنیم.

امینی‌فر همچنین به خدمات برون‌سازمانی پست لرستان اشاره کرد و گفت: چاپ و توزیع شناسنامه در سطح استان از جمله خدماتی است که توسط مجموعه پست انجام می‌شود و از ابتدای سال تاکنون حدود ۳۰ هزار و ۴۰۱ فقره شناسنامه در استان چاپ شده است.

وی در ادامه با اشاره به ضرورت ایجاد یک مرکز مبادله و هاب پستی در لرستان، اظهار کرد: یکی از موضوعات مهمی که تاکنون به دلایل مختلف از جمله محدودیت‌های اعتباری، به سرانجام نرسیده، ایجاد یک مرکز مبادله و هاب پستی در استان است.

مدیرکل پست لرستان افزود: با توجه به موقعیت جغرافیایی استان و هم‌مرزی با هفت استان، ایجاد هاب پستی می‌تواند ظرفیت مهمی برای توسعه خدمات پستی و تجارت الکترونیک باشد.

وی با اشاره به رشد تجارت الکترونیک در جهان، گفت: تجربه کشورهای مختلف از جمله چین نشان می‌دهد که تجارت الکترونیک به یکی از بخش‌های مهم اقتصاد تبدیل شده است و توسعه زیرساخت‌های پستی نیز باید متناسب با این روند دنبال شود.

امینی‌فر تأکید کرد: انتظار داریم با همکاری مسئولان استان، زمینی در اختیار اداره‌کل پست قرار گیرد تا بتوانیم زمینه راه‌اندازی هاب پستی لرستان را فراهم کنیم و این موضوع را نیز به‌طور جدی پیگیری خواهیم کرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها