به گزارش ایسنا ، اسماعیل بقائی در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در نیویورک درباره خبر مذاکره ایران و آمریکا در نیویورک در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت :: این تعامل با هدف ابلاغ شروط ایران، از جمله خاتمه جنگ در همه حبههها، توقف اقدامات تجاوزکارانه آمریکا، محاصره دریایی و جنگ اقتصادی، آزادی داراییهای ایران، و... انجام شد .
براساس این گزارش ترامپ نیز شب گذشته در آغاز دیدار با رهبران کشورهای خلیج فارس در سازمان ملل در سخنانی خطاب به خبرنگاران گفت : «فقط میخواهم این را اعلام کنم که استیو (ویتکاف) و جارد (کوشنر) امروز دیدار بسیار ثمربخشی با میانجیهای ایران داشتند.؛ صرفا میانجی ها. باید دید چه پیش می آید»
وی در ادامه مدعی شد: «آنها مدتی است در حال میانجیگری هستند اما فکر میکنم برای دستیابی به توافق، شتاب و تحرک زیادی وجود دارد. این چیزی است که از همه میشنویم.»
انتهای پیام
