چهارشنبه ۱ مهر ۱۴۰۵ | ۲۲:۲۳
منبع: نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد
خرید ۵۰ هزار تن گندم تضمینی از کشاورزان کهگیلویه و بویراحمد/ ۸۲ درصد مطالبات پرداخت شد

خرید ۵۰ هزار تن گندم تضمینی از کشاورزان کهگیلویه و بویراحمد/ ۸۲ درصد مطالبات پرداخت شد

کهگیلویه و بویراحمد (ایسنا) - مدیرکل اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از خرید تضمینی بیش از ۵۰ هزار تن گندم از کشاورزان این استان خبر داد و گفت: تاکنون بیش از ۸۲ درصد از ارزش کل این محصولات خریداری شده و فرآیند پرداخت مابقی مطالبات با جدیت در حال انجام است.

نادیا صداقت چهارشنبه اول مهر درباره پرداخت مطالبات گندمکاران استان با بیان اینکه ارزش کل گندم خریداری‌شده تاکنون بیش از ۲۴ هزار و ۶۴۲ میلیارد ریال است، افزود: از این میزان، بیش از ۲۱ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال، معادل حدود ۸۲.۵ درصد از مطالبات کشاورزان، پرداخت شده است.

وی ادامه داد: در مجموع، ۶ هزار و ۵۶۲ کشاورز گندم خود را از طریق ۱۳ هزار و ۸۸۴ محموله به مراکز خرید تحویل دادند و تاکنون برای ۶ هزار و ۴۷۷ کشاورز پرداخت مطالبات انجام شده است.

مدیرکل اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در حال حاضر نیز پیگیری‌های لازم برای پرداخت باقیمانده مطالبات کشاورزان، به مبلغ حدود سه هزار و ۲۹۰ میلیارد ریال، با جدیت در حال انجام است و امیدواریم با تأمین و تخصیص اعتبارات مورد نیاز، مابقی مطالبات نیز در کوتاه‌ترین زمان ممکن توسط سازمان هدفمندی یارانه پرداخت شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، صداقت بیان کرد: خرید تضمینی گندم نقش مهمی در حمایت از کشاورزان، تأمین امنیت غذایی و پایداری ذخایر راهبردی کشور دارد و مجموعه اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی استان نیز با تمام توان در مسیر خدمت‌رسانی به کشاورزان و تأمین پایدار گندم و آرد استان تلاش خواهد کرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها