شنبه ۴ مهر ۱۴۰۵ | ۱۵:۲۱
منبع: نمایندگی آذربایجان شرقی
دستگیری باند سارقان حرفه‌ای در تبریز با ۷ فقره سرقت

اخبار پلیس

دستگیری باند سارقان حرفه‌ای در تبریز با ۷ فقره سرقت

آذربایجان شرقی (ایسنا) - رئیس پلیس آگاهی آذربایجان شرقی از دستگیری دو سارق حرفه‌ای و یک مالخر در تبریز خبر داد و گفت: متهمان در تحقیقات پلیسی به هفت فقره سرقت از اماکن خصوصی و منازل خالی از سکنه به ارزش ۱۵ میلیارد ریال اعتراف کردند.

سرهنگ محمدتقی سلطانی در تشریح این خبر اظهار کرد: در پی وصول چند فقره پرونده سرقت از اماکن خصوصی و منازل خالی از سکنه، موضوع در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی استان قرار گرفت.

وی افزود: مأموران با اشراف اطلاعاتی، انجام اقدامات فنی و پلیسی و هماهنگی با مرجع قضایی، دو متهم به سرقت و یک مالخر را شناسایی کردند.

رئیس پلیس آگاهی آذربایجان شرقی ادامه داد: مأموران در یک عملیات غافلگیرانه و منسجم، هر سه متهم را در مخفیگاهشان دستگیر کردند.

وی تشریح کرد: متهمان در بازجویی‌های انجام‌شده به هفت فقره سرقت به ارزش ۱۵ میلیارد ریال اعتراف کردند و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.

دستگیری ۳ سارق و کشف ۶ فقره سرقت سیم و کابل در چاراویماق

فرمانده انتظامی شهرستان چاراویماق از دستگیری سه متهم به سرقت و کشف ۶ فقره سرقت سیم و کابل برق و تجهیزات مخابراتی در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ کوروش جوانشیر در تشریح این خبر اظهار کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت سیم و کابل برق در سطح شهرستان، رسیدگی به موضوع در دستور کار مأموران پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: مأموران با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی و بررسی سرنخ‌های به‌دست‌آمده، موفق به شناسایی و دستگیری سه متهم در این رابطه شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان چاراویماق تصریح کرد: متهمان در تحقیقات پلیسی به ۶ فقره سرقت سیم و کابل برق و تجهیزات مخابراتی اعتراف کردند و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.

وی در پایان با تأکید بر لزوم توجه شهروندان به توصیه‌های پیشگیرانه، از آنان خواست در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک، مراتب را از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

دستگیری سارق باغات بناب هنگام سرقت محصولات کشاورزی

فرمانده انتظامی شهرستان بناب از دستگیری سارق باغات و محصولات کشاورزی هنگام سرقت خبر داد و گفت: متهم در تحقیقات پلیسی به چهار فقره سرقت از باغات و مزارع اعتراف کرد.

سرهنگ فرامرز بابایاری در تشریح این خبر اظهار کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت از باغات و محصولات کشاورزی در شهرستان بناب، مأموران با انجام گشت‌های هدفمند و تحقیقات پلیسی، متهم را هنگام سرقت محصولات کشاورزی شناسایی کردند.

وی افزود: مأموران در یک عملیات غافلگیرانه متهم را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان بناب تصریح کرد: متهم در تحقیقات پلیسی به چهار فقره سرقت اعتراف کرد و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.

وی در پایان از شهروندان خواست از رها کردن محصولات کشاورزی در باغات و مزارع خودداری کنند و در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک، مراتب را بلافاصله از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

هشدار پلیس آذربایجان شرقی به خانواده‌ها؛ کیف مدرسه جای وسایل خطرناک نیست

پلیس آذربایجان شرقی طی اطلاعیه‌ای با تأکید بر ضرورت توجه خانواده‌ها به محتویات کیف و وسایل همراه دانش‌آموزان، از والدین خواست پیش از حضور فرزندان در مدرسه، لوازم همراه آنان را بررسی کرده و درباره پیامدهای حمل وسایل برنده و خطرناک، به‌ویژه چاقو، با فرزندان خود گفت‌وگو کنند.

پلیس آذربایجان شرقی با اشاره به اهمیت حفظ امنیت محیط‌های آموزشی، خانواده‌ها باید پیش از حضور فرزندان خود در مدرسه، محتویات کیف و لوازم همراه آنان را با دقت بررسی کنند و نسبت به پیامدهای حمل وسایل برنده و خطرناک، به‌ویژه چاقو، آگاهی لازم را به فرزندان خود ارائه دهند.

بر اساس این توصیه، همراه داشتن چاقو یا هر وسیله خطرناک دیگری در محیط مدرسه می‌تواند برای خود دانش‌آموز و دیگران خطرآفرین باشد و زمینه‌ساز بروز حوادث جبران‌ناپذیر شود.

پلیس آذربایجان شرقی همچنین بر نقش خانواده‌ها در پیشگیری از چنین رفتارهایی تأکید کرد.

بر اساس این اطلاعیه، والدین با نظارت مستمر و گفت‌وگوی صمیمانه با فرزندان می‌توانند نقش مهمی در پیشگیری از حمل وسایل خطرناک و حفظ امنیت محیط آموزشی ایفا کنند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی پایگاه اطلاع رسانی پلیس آذربایجان شرقی در روز شنبه چهرم مهر، تأمین امنیت مدارس نیازمند همکاری و همراهی پلیس، خانواده‌ها و دانش‌آموزان است و توجه و نظارت خانواده‌ها می‌تواند در پیشگیری از حوادث و حفظ آرامش محیط‌های آموزشی مؤثر باشد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها