یکشنبه ۵ مهر ۱۴۰۵ | ۱۰:۲۶
صمصامی: طرح تقویت پول ملی در دستور مجلس قرار گیرد

صمصامی: طرح تقویت پول ملی در دستور مجلس قرار گیرد

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس خواستار در دستور قرار گرفتن طرح تقویت پول ملی شد.

به گزارش ایسنا، حسین صمصامی در جلسه علنی وبیناری امروز (یکشنبه ۵ مهرماه) در تذکری اظهار کرد: اکنون در جنگ تمام‌ عیار اقتصادی قرار داریم اما اقتصاد آرایش جنگی به خود نگرفته است. طرح‌های در دستور مجلس اهمیت دارد اما اولویت اول کشور نیست؛ اولویت اول کشور اقتصاد و معیشت مردم است.

وی افزود: ما بیش از یک سال است که روی طرح تقویت پول ملی کار کردیم و در نوبت بررسی در صحن علنی است؛ این طرح می‌تواند آرایش جنگی را ایجاد کند.

نماینده تهران مجلس گفت: ما طرحی برای عبور از وضعیت دشوار معیشتی امروز به‌خصوص در زمینه کنترل تورم داریم. این طرح در اختیار هیات رئیسه است و البته مسئولیت شرعی و اجتماعی عدم طرح آن نیز بر عهده هیات رئیسه خواهد بود.

وی در پایان گفت: با توجه به وضعیت موجود و اینکه ما در جنگ اقتصادی قرار داریم، به این موضوعات اقتصادی توجه بیشتری شود و در دستور کار قرار گیرد.

انتهای پیام

# سیاسی

آخرین اخبار سیاسی