سرهنگ جعفر اسکینی در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: مأموران انتظامی ایستگاه بازرسی در راستای مبارزه با قاچاق سوخت، حین کنترل خودروهای عبوری در یکی از محورهای مواصلاتی یک دستگاه تریلی حمل سوخت غیرمجاز را شناسایی و برای بررسی بیشتر آن را متوقف کردند.
وی افزود: ضمن هماهنگی با مرجع قضایی، در بازرسی از تریلی ۲۲ هزار لیتر سوخت خارج از شبکه توزیع به ارزش ۲۲ میلیارد ریال کشف و خودرو توقیف شد.
فرمانده انتظامی شهرستان دلیجان با بیان اینکه راننده با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شد؛ تصریح کرد: با توجه به این که قاچاق سوخت لطمه بزرگی به اقتصاد ملی کشور وارد می کند پلیس با تمام توان با این پدیده شوم مقابله و برخورد میکند.
کشف بیش از ۲۵ کیلو گرم انواع مواد مخدر در شازند
براساس این گزارش، فرمانده انتظامی شهرستان شازند نیز از کشف ۲۵ کیلو و ۲۵۳ گرم انواع مواد مخدر و دستگیری ۳۷ نفر توزیع کننده و خرده فروش مواد مخدر طی شهریورماه سال جاری در این شهرستان خبر داد.
سرهنگ علی یعقوبی در تشریح این خبر گفت: پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان شازند با همکاری سایر یگانهای این فرماندهی طی شهریور ماه گذشته با اجرای طرحهای امنیت محلهمحور موفق به دستگیری ۳۷ متهم در حوزه مبارزه با مواد مخدر شدند .
وی افزود: طی عملیاتهایی با هماهنگی قضائی ۳۷ نفر خرده فروش و توزیعکننده مواد مخدر دستگیر و مقدار ۲۵ کیلو و ۲۵۳ گرم انواع مواد مخدر کشف شد.
به گزارش ایسنا به نقل از پلیس در روز پنجم مهر، فرمانده انتظامی شهرستان شازند گفت: همکاری خوب مردم با پلیس در این زمینه می تواند مبارزه با سوداگران مرگ را سرعت بخشد و پلیس به صورت شبانهروزی آماده دریافت اخبار و گزارشات مردمی از طریق سامانه ۱۱۰ است.
انتهای پیام
