یکشنبه ۵ مهر ۱۴۰۵ | ۱۳:۴۵
مدیرکل کمیته امداد البرز: مستمری به تنهایی پاسخگوی همه نیازهای مددجویان نیست

مدیرکل کمیته امداد البرز: مستمری به تنهایی پاسخگوی همه نیازهای مددجویان نیست

البرز (ایسنا) - مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) البرز با اشاره به افزایش هزینه‌های زندگی گفت: مستمری به تنهایی نمی‌تواند پاسخگوی همه نیازهای خانواده‌های تحت حمایت باشد و باید مجموعه‌ای از خدمات کمیته امداد، کمک حامیان، تسهیلات و حمایت‌های مردمی در کنار مستمری قرار گیرد.

رضا البرزی در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: امسال مستمری مددجویان حدود ۵۰ درصد افزایش یافته است و میزان مستمری پرداختی نیز متناسب با تعداد اعضای خانوار متفاوت خواهد بود.

وی افزود: با این حال، حمایت‌های کمیته امداد را نمی‌توان صرفاً در پرداخت مستمری خلاصه کرد، بلکه مجموعه خدمات و حمایت‌های ارائه شده به خانواده‌ها نیز باید در کنار مستمری مورد توجه قرار گیرد.

البرزی ادامه داد: کمک حامیان در طرح اکرام، مستمری کمیته امداد و یارانه دولت در کنار سایر خدماتی که به خانواده‌ها ارائه می‌شود، بخشی از هزینه‌های خانواده نیازمند را تأمین می‌کند.

مدیرکل کمیته امداد البرز گفت: با توجه به شرایط اقتصادی و افزایش هزینه‌های زندگی، حتی با وجود افزایش مستمری، همچنان با چالش‌هایی مواجه هستیم و نمی‌توانیم ادعا کنیم که تمام نیازهای خانواده‌های تحت حمایت تنها از این طریق تأمین می‌شود.

وی افزود: مسئولیت اجتماعی دستگاه‌ها، نهادها، شرکت‌ها، خیران و مشارکت مردم در این شرایط اهمیت بیشتری پیدا می‌کند و کمیته امداد به تنهایی نمی‌تواند پاسخگوی همه نیازهای جامعه هدف باشد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) البرز با اهمیت اشاره به مشارکت خیران مطرح کرد: میزان کمک‌های مردمی در سال‌های اخیر کاهش نیافته و حتی افزایش داشته است، اما رشد هزینه تأمین نیازهای خانواده‌ها بسیار بیشتر از رشد کمک‌ها بوده است. اما همزمان با افزایش کمک‌های مردم، هزینه تأمین نیازهای خانواده‌ها نیز با سرعت بیشتری افزایش پیدا کرده است.

البرزی توضیح داد: درآمد حاصل از صدقات استان اگرچه در مقایسه با حجم نیازهای ۶۰ هزار نفر جامعه تحت حمایت عدد بزرگی نیست، اما همین کمک‌ها در کنار کمک مستقیم حامیان، مستمری، تسهیلات و سایر حمایت‌ها، مجموعه‌ای از خدمات را برای خانواده‌های نیازمند شکل می‌دهد.

وی ادامه داد: نمی‌توان انتظار داشت یک منبع به تنهایی هزینه مسکن، درمان، تحصیل، اجاره مسکن و سایر نیازهای یک خانواده را تأمین کند و مجموعه حمایت‌ها باید در کنار یکدیگر قرار بگیرند.

توزیع ۱۰ هزار بسته لوازم التحریر میان دانش‌آموزان نیازمند البرزی

وی اظهار کرد: با توجه به نزدیک شدن به آغاز سال تحصیلی، رزمایش توزیع ۱۰ هزار بسته لوازم التحریر میان دانش‌آموزان نیازمند البرز برگزار شد.

البرزی افزود: این اقدام با هماهنگی آموزش و پرورش استان انجام شده و در کنار توزیع لوازم التحریر، برای سال تحصیلی جدید کمک هزینه تحصیلی دانش‌آموزان مددجو نیز در نظر گرفته شده است.

وی بیان کرد: در سال گذشته کمک هزینه تحصیلی به ۹ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز پرداخت شد و امسال نیز این حمایت ادامه خواهد داشت.

مدیرکل کمیته امداد البرز درباره جشن عاطفه‌ها گفت: امسال نیز با همکاری آموزش و پرورش، همزمان با بازگشایی مدارس، برنامه زنگ عاطفه‌ها و جشن عاطفه‌ها برگزار می‌شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها