سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ | ۰۶:۳۳
گوترش خواستار ادامه تلاش‌های دیپلماتیک برای حل اختلافات بین واشنگتن و تهران شد

گوترش خواستار ادامه تلاش‌های دیپلماتیک برای حل اختلافات بین واشنگتن و تهران شد

دبیرکل سازمان ملل در دیدار با عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران خواستار ادامه تلاش‌های دیپلماتیک برای حل اختلافات باقی‌مانده بین واشنگتن و تهران از طریق مذاکره شد.

به گزارش ایسنا، دفتر گوترش اعلام کرد که دو طرف در دیداری که روز دوشنبه در حاشیه هشتاد و یکمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک برگزار شد، درباره درگیری‌های منطقه تبادل نظر کردند.
به گزارش المنار، دفتر دبیرکل سازمان ملل تأیید کرد که گوترش از تلاش‌های دیپلماتیک انجام شده در طول هفته بحث عمومی سطح بالای مجمع عمومی استقبال کرده است.
طبق این بیانیه، گوترش از طرفین خواست تا به این تلاش‌ها ادامه دهند و اختلافات باقی‌مانده را از طریق مذاکره برای دستیابی به صلح حل کنند.
این بیانیه در حالی منتشر شده که پیشتر وزارت خارجه ایران اعلام کرد سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در ادامه رایزنی‌های دیپلماتیک خود در نیویورک و در حاشیه هشتاد و یکمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل با آنتونیو گوترش دیدار و گفت‌وگو کرد.
شایان ذکر است تلاش‌های میانجیگری بین تهران و واشنگتن برای بررسی راه‌های پایان جنگ ادامه دارد اما هنوز دو طرف درباره شروط لازم برای توقف خصومت‌ها و رسیدن به درک وسیع‌تر، اختلاف نظر زیادی دارند.
انتهای پیام

# جهان

آخرین اخبار جهان