سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ | ۰۹:۲۸
منبع: نمایندگی کردستان
همکاری دستگاه‌ها برای حفاظت از جاذبه‌های گردشگری قروه ضروری است

سرپرست اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قروه:

همکاری دستگاه‌ها برای حفاظت از جاذبه‌های گردشگری قروه ضروری است

کردستان (ایسنا) - سرپرست اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قروه گفت: همکاری و مشارکت میان دستگاه‌های مسئول، نقش مهمی در حفاظت از آثار تاریخی و طبیعی و بهره‌گیری اصولی از ظرفیت‌های گردشگری شهرستان دارد.

محمد مرادی هفتم مهرماه، در نشست با فرهنگ مرادی، رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان قروه که به مناسبت هفته گردشگری برگزار شد، اظهار کرد: حفاظت از میراث تاریخی و طبیعی شهرستان و استفاده مناسب از ظرفیت‌های گردشگری، نیازمند هماهنگی و مشارکت دستگاه‌های مرتبط است.

وی با تبریک فرارسیدن هفته گردشگری افزود: صیانت از آثار و محوطه‌های تاریخی و حفاظت از عرصه‌های طبیعی از الزامات توسعه پایدار گردشگری است و تحقق این مهم بدون همکاری دستگاه‌های متولی امکان‌پذیر نیست.

سرپرست اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قروه با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری این شهرستان عنوان کرد: مناطق نمونه گردشگری و جاذبه‌های طبیعی و تاریخی قروه از ظرفیت مناسبی برای جذب گردشگران برخوردارند و باید با همکاری دستگاه‌های مسئول، زمینه حفاظت و بهره‌برداری اصولی از این ظرفیت‌ها فراهم شود.

مرادی ادامه داد: استفاده از ظرفیت دستگاه‌های متولی و تقویت هماهنگی میان آنها می‌تواند به افزایش نظارت بر عرصه‌های طبیعی و تاریخی و پیشگیری از تخلفات در این حوزه کمک کند.

در پایان این نشست مقرر شد برای افزایش نظارت و پیشگیری از تخلفات، هماهنگی و همکاری لازم میان گشت‌های یگان حفاظت اداره میراث‌فرهنگی و نیروهای اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان قروه انجام شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها