سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ | ۱۴:۰۳
رئیس فراکسیون شاهد: دولت تا یک ماه آینده لایحه جامع ایثارگران را به مجلس ارسال می‌کند

رئیس فراکسیون شاهد: دولت تا یک ماه آینده لایحه جامع ایثارگران را به مجلس ارسال می‌کند

رئیس فراکسیون شاهد و ایثارگر مجلس گفت: لایحه جامع ایثارگران نهایتا تا یک ماه آینده از سوی دولت نهایی و به مجلس ارسال خواهد شد.

به گزارش ایسنا، فتح‌الله حسینی رئیس فراکسیون شاهد و ایثارگر مجلس نشست خبری با حضور سردار ابوالقاسم شریفی مسئول ایثارگران ستاد کل نیروهای مسلح و حمیدرضا غفاری مدیرعامل شرکت بیمه کوثر برگزار کرد.

رئیس فراکسیون شاهد و ایثارگر مجلس با اشاره به تلاش همیشگی دشمنان برای ضربه زدن به نظام و نادیده گرفتن جایگاه رزمندگان و خانواده‌های شهدا، گفت: علی‌رغم تلاش‌های دشمن، این قشر معظم همواره ثابت کرده‌اند که پای دفاع از انقلاب ایستاده‌اند و اکنون بزرگ‌ترین دغدغه و مطالبه این عزیزان، تعیین تکلیف لایحه ایثارگران پس از گذشت بیش از یک سال است که باید به این مطالبه پاسخ داده شود.

وی ضمن تقدیر از پیگیری‌های برخی مسئولان برای حل این مشکل، گفت: چرا دولت طی یک سال نتوانسته این لایحه را نهایی کند؟ طبق پیگیری‌های ما در مجلس و اعلام رئیس سازمان برنامه و بودجه بار مالی ۱۶۷ هزار میلیارد تومانی دلیل این تاخیر است که دولت آمادگی پذیرش این بار مالی را ندارد.

حسینی با انتقاد از رویکرد سازمان برنامه و بودجه درخصوص لایحه قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران، گفت: رئیس سازمان برنامه و بودجه باید در برابر این کوتاهی پاسخگو باشد. البته مجلس شورای اسلامی و شخص رئیس مجلس تمام‌قد ایستاده‌اند تا این لایحه هرچه سریع‌تر به مجلس ارسال شود و نمایندگان بتوانند درباره آن تصمیم‌گیری کنند.

وی  در پاسخ به آخرین پیگیری‌های مجلس، گفت: لایحه جامع ایثارگران نهایتا تا یک ماه آینده از سوی دولت نهایی و به مجلس ارسال خواهد شد. مجلس منتظر است این وعده رنگ واقعیت به خود بگیرد و گشایشی در مطالبات جامعه ایثارگری اتفاق بیفتد.

تعیین تکلیف وضعیت ترخیص خودروهای جانبازان بالای ۵۰ درصد تا پایان سال

رئیس فراکسیون شاهد و ایثارگر مجلس در ادامه به تشریح آخرین وضعیت واردات خودرو برای جانبازان مشمول قانون پرداخت و گفت: در این موضوع حدود ۲۷ هزار و ۷۰۰ نفر واجد شرایط که امتیاز آن‌ها توسط بنیاد شهید مشخص و برای ثبت‌نام فراخوانده شدند، که با تلاش‌های صورت گرفته در مجلس و همکاری برخی مسئولان، از این تعداد تاکنون بیش از ۱۵ هزار و ۵۰۰ دستگاه خودرو ترخیص شده و در اختیار جانبازان قرار گرفته است. علاوه بر ۱۵ هزار و ۵۰۰ دستگاه خودروی ترخیص شده، حدود ۴ هزار نفر از جانبازان با وجود ثبت‌نام، به دلیل عدم تأمین ارز موفق به تکمیل فرآیند دریافت خودرو نشدند که این موضوع هم هفته گذشته در جلسه‌ای با حضور آقای حاجی‌بابایی نایب رئیس مجلس و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و معاونان وزارت صمت و بانک مرکزی پیگیری و مقرر شد وزارتخانه‌های ذی‌ربط و بانک مرکزی برای حل مشکل این گروه از جانبازان اقدام کنند.  

حسینی با اشاره به چالش‌های ارزی به‌عنوان  مهم‌ترین مانع در مسیر اجرای کامل این قانون، گفت: بانک مرکزی در ابتدا برای تأمین ارز  این خودروها ملاحظاتی داشت که گرفتاری‌های و مشکلاتی برای جانبازان ایجاد کرد، با این حال، با پیگیری‌های ویژه نمایندگان مجلس و رایزنی شخص دکتر نیکزاد، نایب‌رئیس مجلس، خوشبختانه موانع ترخیص بخش بزرگی از خودروی جانبازان بالای ۵۰ درصد مرتفع شد.

وی تأکید کرد: مجلس مصمم است تا تحت هر شرایطی، با پیگیری تأمین ارز مورد نیاز، پرونده واردات خودرو برای ۲۷ هزار و ۷۰۰ جانباز واجد شرایط را تا پایان سال جاری به نتیجه نهایی برساند. 

انتهای پیام 

# سیاسی

آخرین اخبار سیاسی