پنجشنبه ۹ مهر ۱۴۰۵ | ۱۱:۱۲
حملات هوایی عربستان به یمن

حملات هوایی عربستان به یمن

منابع خبری امروز (پنجشنبه) از حملات هوایی عربستان سعودی به جنوب استان صعده یمن خبر دادند.

به گزارش ایسنا، خبرنگار شبکه خبری المسیره در صعده یمن گزارش داد که عربستان سعودی در دو حمله هوایی شهرستان آل سالم را هدف قرار داد.

خبرنگار المسیره همچنین اعلام کرد عربستان سعودی در دو حمله جنوب استان صعده را هدف قرار داده است.

وی ادامه داد حمله دوم جنگنده‌های دشمن سعودی به شهرستان مرزی «منبه» انجام شده است.

در همین راستا، رسانه‌های یمنی گزارش دادند که عربستان سعودی در ۲ حمله شهرستان‌های کتاف و البقع را نیز هدف قرار دادند.

طبق گزارش خبرنگار المسیره در صعده، در پی حمله هوایی عربستان سعودی، شبکه ارتباطات در شهرستان مرزی منبه هدف قرار گرفته شده است.

این حملات در ادامه تشدید تجاوزات عربستان سعودی علیه یمن انجام می‌شود که در روزهای اخیر شدت چشمگیری یافته است.

پیشتر، سرتیپ یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن از انجام ۵۱ حمله هوایی و موشکی عربستان طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و گفت این حملات، مناطق مختلفی در پنج استان یمن را هدف قرار داده است.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن اضافه کرد با احتساب این حملات، مجموع حملات هوایی و موشکی عربستان به یمن از زمان آغاز تشدید تنش‌ها، به ۱۲۰۹ حمله رسیده است.

منابع یمنی اعلام کردند جنگنده‌های سعودی با دو حمله به ساختمانی در شهر «البرح» واقع در شهرستان «مقبنه» در استان «تعز» هدف قرار دادند.

جنگنده‌های سعودی همچنین شهرستان «سحار» واقع در استان صعده را نیز هدف قرار دادند. شهرستان «حیدان» در استان صعده نیز از دیگر هدف حملات موشکی عربستان بوده است.

خبرنگار المسیره در تعز از انجام چهار حمله هوایی عربستان سعودی به مناطق «الاثاور» و «الاحکوم» واقع در شهرستان «حیفان» خبر داد.

 جنگنده‌های سعودی شبکه ارتباطات در متطقه «الاعروق» واقع  در شهرستان «حیفان» را  هدف قرار داد.

تاکنون به جزییات بیشتر این خبر و تلفات احتمالی این حملات هیچ اشاره ای نشده است.

انتهای پیام

# جهان

آخرین اخبار جهان