ستار الماسی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به بازدید اخیر استاندار کرمانشاه از پروژه میدان سوارکاری دهکده المپیک، اظهار کرد: پروژه میدان سوارکاری کرمانشاه دو سال پیش در زمینی به مساحت ۳۲ هکتار در دهکده المپیک کلنگ زنی شد، اما از آن زمان تاکنون به علت تزریق قطره چکانی اعتبارات پیشرفت چندانی نداشته است.
وی افزود: از آنجایی که این پروژه در دامنه کوه واقع شده، عملیات تسطیح و خاکبرداری آن نیز سنگین است که البته تاکنون ۷۰ درصد آن انجام شده است.
رئیس هیات سوارکاری استان تصریح کرد: برای اینکه در فاز اول پروژه، تنها رینگ میدان سوارکاری را احداث کنیم، به حدود ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است و برای اجرای فازهای بعدی هم به قیمت کنونی ۴۵۰ میلیارد تومان اعتبار میخواهیم.
وی با اشاره به آمادگی بخش خصوصی برای ورود به اجرای این پروژه، عنوان کرد: اگر بخش خصوصی ورود کند، شاهد تسریع در روند اجرای آن خواهیم بود.
الماسی تاکید کرد: نداشتن یک میدان سوارکاری در شان کرمانشاه به عنوان خاستگاه اسب اصیل نژاد کُرد نیست.
وی با بیان اینکه هنوز هیچ استفادهای از ظرفیت اسب اصیل کُرد در کرمانشاه نشده، عنوان کرد: امروزه صنعت اسب در دنیا رونق بالایی دارد، اما ما از این ظرفیت بی بهره ماندهایم.
رئیس هیات سوارکاری کرمانشاه در ادامه گفت: داشتن یک میدان سوارکاری و برگزاری مسابقات اسب دوانی، میتواند علاوه بر نشاط اجتماعی و رشد رشته سوارکاری، به ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی استان هم کمک کند.
انتهای پیام
