شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ | ۱۵:۴۳
منبع: نمایندگی سمنان
استاندار سمنان: امنیت، زیربنای آرامش اجتماعی، رونق اقتصادی و پیشرفت هر جامعه است

استاندار سمنان: امنیت، زیربنای آرامش اجتماعی، رونق اقتصادی و پیشرفت هر جامعه است

سمنان (ایسنا) - استاندار سمنان گفت: امنیت، زیربنای آرامش اجتماعی، رونق اقتصادی و پیشرفت هر جامعه است و بی‌تردید بخش مهمی از این سرمایه ارزشمند، حاصل تلاش نیروهای فراجا در عرصه‌های مختلف انتظامی، امنیتی، راهور، مرزبانی و خدمت‌رسانی به مردم است.

محمد جواد کولیوند در پیامی به مناسبت فرارسیدن هفته نیروی انتظامی گفت: هفته نیروی انتظامی، فرصتی برای پاسداشت مجاهدت‌ها، ایثارگری‌ها و تلاش‌های شبانه‌روزی حافظان نظم و امنیت در سراسر کشور است؛ مردانی که در سخت‌ترین شرایط، امنیت و آرامش مردم را پاس می‌دارند و در مسیر خدمت به جامعه، از جان و آسایش خود می‌گذرند.

وی افزود: امسال، این مناسبت در شرایطی فرا رسیده است که نیروهای فراجا در جریان جنگ، در کنار دیگر مدافعان امنیت و ایران اسلامی، در میدان دفاع از کشور حضور داشتند و جمعی از فرماندهان و کارکنان انتظامی به شهادت رسیدند. در همان روزهای دشوار نیز خدمت‌رسانی پلیس به مردم استمرار داشت و جلوه‌هایی ارزشمند از مسئولیت‌پذیری، ایثار و مجاهدت نیروهای انتظامی به نمایش گذاشته شد.

استاندار سمنان ادامه داد: در استان سمنان نیز تلاش‌های فرماندهان و کارکنان انتظامی در تأمین امنیت پایدار، صیانت از آرامش عمومی و خدمت به مردم شریف استان، شایسته تقدیر و قدردانی است. همراهی و اعتماد مردم به پلیس نیز سرمایه‌ای مهم برای تقویت نظم و امنیت اجتماعی به شمار می‌رود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری سمنان در شنبه ۱۱ مهر، کولیوند ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای فراجا و در رأس آنان قائد مجاهد، شهید امام سیدعلی خامنه‌ای (اعلی‌الله مقامه الشریف) اضافه کرد: فرارسیدن هفته نیروی انتظامی را به فرماندهان، افسران، کارکنان خدوم و خانواده‌های گرانقدر آنان تبریک عرض می‌کنم و از درگاه خداوند متعال، برای تمامی حافظان نظم و امنیت، سلامتی، عزت و توفیق روزافزون در مسیر خدمت به مردم، نظام و کشور تحت توجهات حضرت ولی‌عصر (عج) و زعامت فرمانده معظم کل قوا، مقام معظم رهبری (دام‌الله ظله)، مسئلت دارم.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها