یکشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۵ | ۱۱:۴۸
منبع: نمایندگی همدان
سرپرست دانشگاه علمی کاربردی همدان خبر داد: هدف‌گذاری برای راه‌اندازی ۵ مرکز جدید

سرپرست دانشگاه علمی کاربردی همدان خبر داد: هدف‌گذاری برای راه‌اندازی ۵ مرکز جدید

همدان (ایسنا) - سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان از هدف‌گذاری برای راه‌اندازی پنج مرکز جدید این دانشگاه و پذیرش دانشجو در آنها از مهرماه سال آینده خبر داد و گفت: ایجاد این مراکز نیازمند طی مراحل قانونی، بازرسی، نظارت و انجام اصلاحات لازم است.

حبیب شهبازی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان برنامه‌ریزی لازم برای افزایش مراکز زیرمجموعه خود را انجام داده و در حال حاضر راه‌اندازی پنج مرکز جدید برای رسیدن به مرحله پذیرش دانشجو در مهرماه سال آینده هدف‌گذاری شده است.

وی با بیان اینکه این موضوع با جدیت در حال پیگیری است، افزود: براساس اعلام سازمان، اولویت در ایجاد مراکز جدید با مجموعه‌های صنعتی است و متقاضیان باید الزامات و ضوابط قانونی تعیین‌شده را فراهم کنند.

شهبازی ادامه داد: پیش از راه‌اندازی مراکز جدید، فرآیندهایی همچون انجام بازرسی‌ها، نظارت‌های لازم و اعمال اصلاحات مورد نیاز باید انجام شود که طی کردن این مراحل به طور معمول به بازه زمانی حدود یک سال نیاز دارد.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان خاطرنشان کرد: با توجه به این فرآیند، تلاش داریم پنج مرکز مورد نظر تا مهر ماه سال آینده تمام مراحل قانونی و اجرایی را پشت سر گذاشته و آماده پذیرش دانشجو شوند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها