یکشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۵ | ۱۳:۰۹
تولید بیش از ۱۹ هزار تن گوشت سفید در هرمزگان

تولید بیش از ۱۹ هزار تن گوشت سفید در هرمزگان

هرمزگان (ایسنا) - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان از تولید بالغ بر ۱۹ هزار تن گوشت مرغ طی شش ماهه نخست سال جاری خبر داد و گفت: این میزان تولید با فعالیت ۲۴۱ واحد مرغداری فعال در استان محقق شده است.

محمد قریشی اظهار کرد: صنعت طیور استان هرمزگان طی شش ماه نخست سال جاری با بهره‌گیری از توان و ظرفیت ۲۴۱ واحد تولیدی، موفق به تولید ۱۹ هزار و ۱۱۸ تن گوشت سفید شد. این حجم از تولید حاصل ۱۱ میلیون و ۲۹۹ هزار قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای پرورشی سراسر استان بوده که در چارچوب برنامه‌های راهبردی جهاد کشاورزی به‌منظور ارتقای ضریب امنیت غذایی، پایداری زنجیره تولید و تأمین پایدار نیاز پروتئینی شهروندان هرمزگانی رقم خورده است.

وی با اشاره به نقش محوری پایش‌های فنی و بهداشتی در ارتقای شاخص‌های تولید، تصریح کرد: پایش مستمر و مرحله‌به‌مرحله فرآیند پرورش و همچنین نظارت دقیق بر رعایت ضوابط بهداشتی و استانداردهای فنی، بستری ایمن را برای دستیابی به محصولی باکیفیت و استاندارد فراهم کرده است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی هرمزگان در روز یکشنبه ۱۲ مهر، وی با قدردانی از اهتمام مرغداران، کشتارگاه‌های صنعتی طیور و سایر حلقه‌های زنجیره تأمین پروتئین استان خاطرنشان کرد: صیانت از پایداری تولید، ارتقای بهره‌وری در واحدهای مرغداری و شناسایی و رفع موانع پیش‌روی بهره‌برداران این بخش، از اولویت‌های اساسی و راهبردی جهاد کشاورزی استان است که با جدیت پیگیری می‌شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها