سه‌شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵ | ۱۰:۲۳
سخنگوی قوه قضاییه: فراجا و قوه قضاییه دو زنجیره مهم در تامین عدالت هستند

سخنگوی قوه قضاییه: فراجا و قوه قضاییه دو زنجیره مهم در تامین عدالت هستند

سخنگوی قوه قضاییه با بیان اینکه فراجا و قوه قضاییه دو زنجیره مهم در تامین عدالت هستند، تاکید کرد: همکاری نزدیک دستگاه قضایی و فراجا نشان می دهد که ایجاد عدالت برای ما خط قرمز است.

به گزارش ایسنا، سیدعلی کاظمی در نشست خبری امروز ضمن تبریک فرارسیدن شروع سال تحصیلی و با اشاره به سفر اخیر خود به شهرستان میناب و ابراز تأسف از پیامدهای مخرب حملات دشمن، اظهار کرد: آنچه از این سفر با خود به همراه آوردیم، بقایای ترکش‌های ناشی از اقدامات خصمانه دشمن است که فرزندان این سرزمین را هدف قرار داده است.

وی با اشاره به حادثه تلخ معدن فاریاب در کرمان گفت: پرونده این حادثه تشکیل شده است و در دست بررسی است.

کاظمی با تبریک فرارسیدن هفته فراجا ادامه داد: فراجا و قوه قضاییه دو زنجیره مهم در تامین عدالت هستند و بخشی از اقدامات قضایی بدون تلاش ضابطان امکان پذیر نیست. همکاری نزدیک دستگاه قضایی و فراجا در مقابله با جرایم خشن و قاچاقچیان و ... نشان می دهد که ایجاد عدالت برای ما خط قرمز است.

ادامه دارد...

# سیاسی

آخرین اخبار سیاسی