سه‌شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵ | ۱۶:۳۹
منبع: نمایندگی فارس
محور شیراز به صدرا چهارشنبه به‌دلیل اجرای مانور زلزله مسدود می‌شود

محور شیراز به صدرا چهارشنبه به‌دلیل اجرای مانور زلزله مسدود می‌شود

فارس (ایسنا) - محور بزرگراه شهید سلیمانی در مسیر شیراز به صدرا، چهارشنبه ۱۵ مهرماه به‌دلیل اجرای مانور مقابله با مخاطرات طبیعی و زلزله، به‌صورت موقت مسدود خواهد شد.

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس فارس، سه‌شنبه ۱۴ مهرماه اعلام کرد: محور بزرگراه شهید سلیمانی در مسیر شیراز به صدرا از تقاطع زیرگذر واقع در کیلومتر ۶ محور شیراز ـ مرودشت، روز چهارشنبه ۱۵ مهرماه از ساعت ۵ صبح تا ۱۴ مسدود می‌شود.

براساس این اطلاعیه، رانندگانی که قصد تردد به شهر صدرا را دارند، در مدت اجرای این مانور می‌توانند از مسیر جایگزین کمربندی شمالی ـ بزرگراه دکتر حسابی استفاده کنند.

پلیس استان فارس ضمن قدردانی از همکاری و سعه‌صدر شهروندان، از رانندگان خواست در ساعات اجرای مانور با توجه به انسداد این محور، مسیر جایگزین اعلام‌شده را برای تردد به شهر صدرا انتخاب کنند.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها