چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵ | ۰۹:۲۱
منبع: نمایندگی چهارمحال و بختیاری
پوستر دومین جشنواره ملی نمد در شهرکرد رونمایی شد

پوستر دومین جشنواره ملی نمد در شهرکرد رونمایی شد

چهارمحال و بختیاری (ایسنا) - پوستر دومین جشنواره ملی نمد با حضور نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری، استاندار، شهردار شهرکرد و جمعی از مسئولان در دفتر امام جمعه شهرکرد رونمایی شد.

محمدحسین واحدیان امروز چهارشنبه ۱۵ مهرماه در آیین رونمایی از پوستر جشنواره ملی نمد در شهرکرد، اظهار کرد: امروزه باتوجه به توسعه روزافزون شهرها و حضور جمعیت در شهرها، احیای هویت شهری و هویت‌بخشی اهمیت ویژه‌ای دارد.

شهردار شهرکرد افزود: یکی از اقدامات هویت‌ بخشی که طی سال‌های گذشته توسط اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و فعالان حوزه نمد رقم خورد، ثبت شهرکرد به عنوان شهر ملی نمد در سال ۱۳۹۷ است.

واحدیان ادامه داد: در سال ۱۴۰۱ نیز با ابلاغ وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، شهردار شهرکرد به عنوان دبیر شهر ملی نمد معرفی شد و از آن زمان تاکنون، مجموعه مدیریت شهری و دستگاه‌های متولی با برگزاری جلسات متعدد، در راستای تثبیت جایگاه شهرکرد به عنوان شهر ملی نمد و همچنین حرکت به سمت معرفی شهرکرد به عنوان شهر جهانی نمد اقداماتی انجام داده‌اند.

شهردار شهرکرد با اشاره به برگزاری جشنواره ملی نمد در چهارمحال و بختیاری، گفت: سال گذشته شاهد برگزاری نخستین جشنواره ملی نمد در استان بودیم و در سال‌جاری نیز از ۲۱ تا ۲۴ مهرماه، نمایشگاه نمد برگزار خواهد شد.

وی بیان کرد: در حال حاضر حدود ۱۵ استان کشور در حوزه نمد فعالیت دارند و باتوجه به ظرفیت‌های مطلوبی که در چهارمحال و بختیاری و به‌ ویژه شهرهای شهرکرد و بروجن وجود دارد، تلاش شده است ظرفیت‌های ملی این حوزه به سمت شهرکرد هدایت شود، دستگاه‌های اجرایی باید تلاش کنند این موضوع به سمت جهانی شدن پیش برود، زیرا جهانی شدن شهرکرد در حوزه نمد می‌تواند به تقویت گردشگری استان نیز کمک کند.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌ شده در حوزه نمد در شهرکرد، اظهار کرد: یکی از اقدامات صورت‌ گرفته، تأسیس دبیرخانه شهر ملی نمد در سال ۱۴۰۱ بود که این دبیرخانه به عنوان پایگاهی برای برگزاری جلسات، شنیدن صدای فعالان عرصه نمد ایجاد شد.

شهردار شهرکرد ادامه داد: گام بعدی، توسعه هویت شهری و صنایع دستی بود که با توجه به دغدغه شورای اسلامی شهر، برخی معابر شهر به نام‌های مرتبط با عرصه نمد نام‌گذاری شدند و دیوارنگاره‌هایی با این مضمون نیز اجرا شد.

وی بیان کرد: بسته حمایتی برای فعالان عرصه نمد در چهارمحال و بختیاری تهیه شده و عوارض سالانه فعالان این حوزه رایگان شده است، همچنین تسهیلاتی نیز برای احداث کارگاه‌های نمد در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها