چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵ | ۲۲:۰۹
منبع: نمایندگی اصفهان
صدرنشینی سپاهان و رقابت ذوب‌آهن در لیگ وزنه‌برداری/ اصفهان دو نماینده در جمع مدعیان دارد

صدرنشینی سپاهان و رقابت ذوب‌آهن در لیگ وزنه‌برداری/ اصفهان دو نماینده در جمع مدعیان دارد

اصفهان (ایسنا) - رقابت‌های لیگ برتر وزنه‌برداری باشگاه‌های کشور در حالی هفته دوم خود را پشت‌سر گذاشت که سپاهان با کسب ۷۲۲ امتیاز، صدرنشینی خود را تثبیت کرد و ذوب‌آهن اصفهان نیز با ۶۵۴ امتیاز در رده چهارم هفته دوم قرار گرفت تا هر دو نماینده اصفهان در جمع تیم‌های بالای جدول قرار داشته باشند.

در پایان هفته دوم رقابت‌های لیگ برتر وزنه‌برداری مردان باشگاه‌های ایران که روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه، ۱۴ و ۱۵ مهر در سالن شهدای ناو دنای فدراسیون پیگیری شد، سپاهان با ۷۲۲ امتیاز در صدر جدول ایستاد و استقلال با ۶۹۴ امتیاز و نفت مناطق نفت‌خیز جنوب با ۶۸۸ امتیاز در رده‌های دوم و سوم قرار گرفتند. ذوب‌آهن نیز با ۶۵۴ امتیاز جایگاه چهارم هفته دوم را به خود اختصاص داد.

سپاهان در هفته نخست نیز با کسب ۷۳۵ امتیاز صدرنشین شده بود و در مجموع دو هفته با ۱۴۵۷ امتیاز، صدر جدول را در اختیار دارد. استقلال با ۱۳۸۰ امتیاز در جایگاه دوم قرار گرفته و سپاهان با ۷۷ امتیاز برتری نسبت به این تیم، فاصله خود را با نزدیک‌ترین رقیب افزایش داده است.

ذوب‌آهن نیز در هفته نخست عملکرد قابل توجهی داشت و با ۶۴۰ امتیاز در جایگاه سوم ایستاد. سبزپوشان اصفهانی در هفته دوم ۶۵۴ امتیاز به‌دست آوردند و با وجود قرار گرفتن در رده چهارم این هفته، همچنان یکی از تیم‌های بالای جدول محسوب می‌شوند.

در بخش انفرادی هفته دوم، حافظ قشقایی، وزنه‌بردار سپاهان، در دسته ۶۵ کیلوگرم با ثبت رکورد مجموع ۲۹۲ کیلوگرم در جایگاه نخست قرار گرفت. قشقایی در حرکت یک‌ضرب وزنه‌های ۱۲۰، ۱۲۴ و ۱۲۷ کیلوگرم را با موفقیت بالای سر برد و در دوضرب نیز ابتدا ۱۵۰ و سپس ۱۶۵ کیلوگرم را مهار کرد، اما در تلاش سوم نتوانست وزنه ۱۷۳ کیلوگرمی را ثبت کند.

رضا باغی دیگر وزنه‌بردار سپاهان بود که در هفته دوم به عنوان نفر نخست دسته ۷۵ کیلوگرم معرفی شد. باغی با مجموع ۳۲۵ کیلوگرم، در یک‌ضرب هر سه حرکت ۱۳۷، ۱۴۱ و ۱۴۵ کیلوگرمی را با موفقیت ثبت کرد و در دوضرب نیز وزنه ۱۸۰ کیلوگرمی را مهار کرد.

در دسته ۸۵ کیلوگرم، سپنتا حاکم‌زاده با مجموع ۳۳۴ کیلوگرم در جایگاه چهارم ایستاد. در دسته ۱۱۰ کیلوگرم نیز علیرضا معینی با مجموع ۳۸۶ کیلوگرم دوم شد و فرهاد قلی‌زاده با ۳۸۲ کیلوگرم در رده سوم قرار گرفت. علیرضا یوسفی نیز در دسته فوق‌سنگین با ثبت مجموع ۴۲۷ کیلوگرم، عنوان نایب‌قهرمانی هفته دوم را به دست آورد.

علی عالی‌پور، دیگر وزنه‌بردار سپاهان، نیز با مجموع ۳۹۸ کیلوگرم در دسته ۹۵ کیلوگرم صدرنشین شد؛ رکوردی که با توجه به حضور این وزنه‌بردار در بازی‌های آسیایی ناگویا برای امتیازات لیگ محاسبه شد و عالی‌پور در هفته دوم روی تخته نرفت.

ذوب‌آهن اصفهان نیز در دو هفته نخست لیگ عملکردی نزدیک به هم داشته است. این تیم در هفته نخست ۶۴۰ امتیاز کسب کرد و در رده سوم قرار گرفت و در هفته دوم با ۶۵۴ امتیاز، چهارم شد.

در بخش انفرادی نیز وزنه‌برداران ذوب‌آهن در برخی دسته‌ها در جمع نفرات برتر قرار گرفتند. ازجمله در دسته ۷۰ کیلوگرم، شاهرخ عقیلی‌خواه از ذوب‌آهن با مجموع ۲۸۶ کیلوگرم به‌عنوان نفر نخست معرفی شد و در دسته ۶۵ کیلوگرم نیز امیر نارویی با مجموع ۲۴۵ کیلوگرم در جایگاه دوم قرار گرفت.

در دسته ۷۵ کیلوگرم نیز میرمصطفی زارعی از ذوب‌آهن با مجموع ۳۰۶ کیلوگرم سوم شد و علی کشتکار در دسته ۹۵ کیلوگرم با ثبت مجموع ۳۶۵ کیلوگرم در جایگاه سوم ایستاد.

به گزارش ایسنا، بدین ترتیب، اصفهان در لیگ برتر وزنه‌برداری امسال دو نماینده دارد؛ سپاهان که با صدرنشینی در دو هفته نخست خود را به‌عنوان مدعی اصلی قهرمانی مطرح کرده و ذوب‌آهن که با قرار گرفتن در جمع تیم‌های بالای جدول، همچنان برای حفظ جایگاه خود در ادامه رقابت‌ها تلاش می‌کند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها