جمعه ۱۷ مهر ۱۴۰۵ | ۲۰:۵۵
تبریک گوترش به برنده جایزه صلح نوبل

تبریک گوترش به برنده جایزه صلح نوبل

دبیرکل سازمان ملل متحد انتخاب «ناوی پیلای» به‌ عنوان برنده جایزه صلح نوبل را تبریک گفت و او را «صدایی استوار و مستقل در دفاع از عدالت، در بحبوحه برخی از تاریخی‌ترین پرونده‌های حقوقی بین‌المللی دوران» توصیف کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از سی‌ان‌ان، گوترش به فعالیت‌های پیلای در آفریقای جنوبی برای دفاع از «نلسون ماندلا» و دیگر افرادی که در برابر آپارتاید ایستادگی کردند، نقش او به‌ عنوان رئیس دادگاه کیفری بین‌المللی روآندا، دوران مسئولیتش به‌ عنوان کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل و همچنین فعالیتش در ریاست کمیسیون تحقیق سازمان ملل درباره اراضی اشغالی اشاره کرد.

دبیرکل سازمان ملل افزود: «جایزه امروز ادای احترامی است به همه کسانی که برای پاسداری و دفاع از حقوق بین‌الملل، حاکمیت قانون و حقوق بشر و همچنین تامین صلح، عدالت و کرامت انسانی تلاش می‌کنند.»

«فولکر تورک»، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل، نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد: «صمیمانه‌ترین تبریک‌هایم را به دوست عزیزم و رئیس پیشین حقوق بشر سازمان ملل، ناوی پیلای به مناسبت دریافت جایزه صلح نوبل تقدیم می‌کنم. او نشان داده است که شجاعت، درستکاری و باور تزلزل‌ناپذیر به حقوق بشر و قانون چه دستاوردهایی می‌تواند به همراه داشته باشد.»

او افزود: «ناوی از اینکه الهام‌بخش همه ما هستی، سپاسگزارم.»

انتهای پیام

# جهان

آخرین اخبار جهان