شنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۵ | ۱۲:۰۴
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: مردم باید احساس کنند که حرف آنان را می‌شنویم

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: مردم باید احساس کنند که حرف آنان را می‌شنویم

یک عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به شرایط اقتصادی کشور و افزایش فشارهای معیشتی بر مردم گفت: اگر مردم احساس کنند دولت در کنار آنهاست، با شفافیت با آنها صحبت می‌کند و کرامتشان را حفظ می‌کند، همراهی و اعتماد مردم تقویت خواهد شد.

حجت‌الاسلام حسن علی اخلاقی امیری، نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به راهکارهای افزایش رضایتمندی مردم در شرایط کنونی کشور گفت: در حوزه اقتصادی، شرایط کشور ویژه است و ما در جنگ اقتصادی قرار داریم. امکانات کشور نیز محدود است، اما حتی در همین حوزه اقتصادی، ظرفیت‌های بزرگ مردمی وجود دارد که متأسفانه هنوز از آنها برای کمک به اقتصاد ایران به‌درستی استفاده نشده است.

ضرورت استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذاران ایرانی خارج از کشور

وی با تأکید بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی در حوزه اقتصاد اظهار کرد: ما سرمایه‌گذارانی در خارج از کشور داریم که دولت می‌تواند با روش‌های مختلف، شرایط کشور و مسائل موجود را برای آنها تبیین کند و از آنها بخواهد سرمایه‌های خود را به داخل ایران بیاورند تا بتوانیم از این شرایط عبور کنیم. ایرانیان خارج از کشور ظرفیت ویژه ای هستند که نباید از آنها غفلت کنیم.

شفافیت و حفظ کرامت مردم؛ راهکار افزایش رضایتمندی

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه بهبود شرایط اجتماعی و فرهنگی نیز می‌تواند به افزایش رضایتمندی مردم کمک کند، تصریح کرد: اگر مردم احساس کنند دولت در کنار آنهاست، به‌صورت شفاف با آنها صحبت می‌کند، حرف مردم را می‌شنود، کرامتشان را حفظ می‌کند، اطلاع‌رسانی شفافی دارد و از ریخت‌وپاش‌های خود جلوگیری می‌کند، همراهی بیشتری با دولت و کشور خواهند داشت.

این نماینده مجلس در ادامه تصریح کرد: مردم ما نشان داده‌اند که اهل همراهی، صبر و تحمل هستند و آمادگی دارند پای کار وطن و ایران عزیز بایستند. حضور تعداد زیادی از مردم در خیابان‌ها طی بیش از ۲۰۰ شب نیز نشان داد که آنها همراه کشور، نظام و ایران عزیز هستند و با وجود تحمل سختی‌ها، از همراهی با کشور دست نمی‌کشند.

تریبون‌داران باید امید را به جامعه تزریق کنند

وی با تأکید بر نقش دولت و رسانه‌ها در تقویت امید اجتماعی، افزود: احساس من این است که مجموعه دولت، به‌ویژه رسانه‌ها و افرادی که تریبون در اختیار دارند، باید امید را به جامعه تزریق کنند، با مردم شفاف صحبت کنند و در کنار آنها باشند.

این نماینده مجلس با اشاره به تجربه‌های تاریخی همراهی مردم با کشور بیان کرد: مردم این همراهی را بارها نشان داده‌اند؛ هم در دوران هشت سال دفاع مقدس و هم در جنگ ۱۲ روزه. اگر به خاطر داشته باشید، زمانی که تهران هدف حمله قرار می‌گرفت، بسیاری از مردم در مناطق اطراف تهران درهای خانه‌های خود را به روی دیگران باز کردند و از افرادی که نیاز به پناه و کمک داشتند، میزبانی کردند.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در ادامه گفت: برای اینکه رضایتمندی مردم در این شرایط بالا رود، مردم باید احساس کنند که به آنان اعتماد داریم.

اخلاقی امیری با بیان اینکه مردم نشان دادند که اگر به آنها اعتماد شود پای کار ایران هستند گفت: این تجربه‌ها نشان می‌دهد مردم ظرفیت بزرگی برای همراهی با کشور دارند و اگر به آنها اعتماد شود، با حفظ کرامتشان با آنها گفت‌وگو شود و مسئولان در کنارشان باشند، می‌توان از این ظرفیت برای عبور از شرایط دشوار کنونی بهره گرفت.

انتهای پیام

# سیاسی

آخرین اخبار سیاسی