یکشنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۵ | ۱۰:۰۳
سرشماری ۱۴۰۵ در ری با محوریت دقت اطلاعات ثبتی اجرا می‌شود

یک مسئول در فرماندار عنوان کرد

سرشماری ۱۴۰۵ در ری با محوریت دقت اطلاعات ثبتی اجرا می‌شود

تهران (ایسنا) - معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری ویژه شهرستان ری با تأکید بر نقش اطلاعات دقیق جمعیتی در برنامه‌ریزی و توسعه، از اجرای سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۴۰۵ به روش ثبتی‌مبنا خبر داد.

محمود بهارلو معاون یکشنبه ۱۹ مهر در نشست هماهنگی اجرای سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۴۰۵ که در سالن جلسات فرمانداری ویژه شهرستان ری برگزار شد، بر ضرورت به‌روزرسانی اطلاعات پایگاه‌های ثبتی و همکاری منسجم دستگاه‌های اجرایی برای اجرای دقیق این طرح ملی تأکید کرد.

این نشست با حضور بخشداران، شهرداران، روسای ادارات و دستگاه‌های اجرایی و نمایندگان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران برگزار شد و طی آن، الزامات و ضرورت‌های اجرای سرشماری عمومی نفوس و مسکن مورد بررسی قرار گرفت.

بهارلو با اشاره به اهمیت سرشماری عمومی نفوس و مسکن گفت: این طرح ملی صرفاً به تعیین تعداد جمعیت محدود نمی‌شود، بلکه اطلاعات حاصل از آن مبنای تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی در حوزه‌هایی مانند آموزش، بهداشت و درمان، مسکن، اشتغال، حمل‌ونقل و توسعه زیرساخت‌ها قرار می‌گیرد.

وی افزود: هرچه اطلاعات جمعیتی و سکونتی دقیق‌تر باشد، امکان شناسایی نیازهای واقعی مردم و برنامه‌ریزی متناسب با شرایط هر منطقه افزایش می‌یابد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری ویژه شهرستان ری با اشاره به اجرای سرشماری سال ۱۴۰۵ به روش ثبتی‌مبنا اظهار کرد: در این شیوه، اطلاعات موجود در پایگاه‌های ثبتی مبنای اصلی تولید آمار قرار می‌گیرد و بررسی‌ها و عملیات میدانی نیز متناسب با نیاز و براساس دستورالعمل‌های اجرایی انجام می‌شود.

بهارلو، صحت، کیفیت و به‌روز بودن اطلاعات و همچنین هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی را از الزامات دستیابی به نتایج قابل اتکا دانست و بر ضرورت همکاری همه مجموعه‌های مسئول در این زمینه تأکید کرد.

وی با بیان اینکه اجرای دقیق سرشماری در شهرستان ری اهمیت ویژه‌ای دارد، گفت: گستردگی جغرافیایی، تنوع مناطق شهری و روستایی و تفاوت نیازهای جمعیتی و خدماتی، ضرورت شناخت دقیق جمعیت، خانوارها و وضعیت سکونت در مناطق مختلف شهرستان را دوچندان می‌کند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری ویژه شهرستان ری ادامه داد: شناخت دقیق‌تر وضعیت جمعیت و پراکندگی سکونت، زمینه تصمیم‌گیری آگاهانه‌تر مدیران و برنامه‌ریزی متناسب‌تر برای توسعه شهرستان و ارائه خدمات عمومی را فراهم می‌کند.

بهارلو با تأکید بر اینکه سرشماری مسئولیتی مشترک میان دستگاه‌های اجرایی و مردم است، خاطرنشان کرد: موفقیت این طرح علاوه بر برنامه‌ریزی فنی، به همکاری دستگاه‌ها، فراهم بودن زیرساخت‌های لازم و مشارکت مردم وابسته است.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با حمایت فرماندار ویژه شهرستان ری و مشارکت منسجم دستگاه‌های اجرایی، سرشماری سال ۱۴۰۵ با کیفیت مطلوب در این شهرستان اجرا شود و ری در شمار شهرستان‌های پیشرو استان تهران قرار گیرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها