یکشنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۵ | ۱۶:۵۳
منبع: نمایندگی فارس
وزیر میراث فرهنگی: «شیراز اکسپو» فرصتی برای توسعه بازاریابی تولیدکنندگان است

وزیر میراث فرهنگی: «شیراز اکسپو» فرصتی برای توسعه بازاریابی تولیدکنندگان است

فارس (ایسنا) - وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به حضور بیش از ۳۰۰ مهمان خارجی در نمایشگاه «شیراز اکسپو»، این رویداد را فرصتی برای گسترش بازاریابی داخلی و خارجی فعالان اقتصادی دانست و گفت: برگزاری این نمایشگاه نشان می‌دهد که با وجود شرایط جنگی، اراده ملت ایران برای تولید، تجارت و توسعه اقتصادی همچنان پابرجاست.

سیدرضا صالحی‌امیری یکشنبه ۱۹ مهر پس از بازدید از غرفه‌های دومین نمایشگاه شیراز اکسپو ۱۴۰۵ و در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اطمینان دارم این رویداد می‌تواند زمینه مناسبی برای بازاریابی داخلی و خارجی تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی فراهم کند.

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به ابعاد برگزاری این نمایشگاه در شیراز، از مدیران اجرایی و استاندار فارس به دلیل برپایی رویدادی در مقیاس ملی قدردانی کرد.

حضور بیش از ۳۰۰ مهمان خارجی در شیراز اکسپو

وی با تأکید بر اهمیت حضور مهمانان خارجی در این نمایشگاه گفت: حضور بیش از ۳۰۰ مهمان خارجی در شیراز اکسپو، افزون بر فرصت‌های اقتصادی، پیام روشنی درباره تداوم حیات و پویایی ایران دارد.

صالحی امیری با اشاره به ضرورت بازتاب این رویداد در رسانه‌ها افزود: از رسانه ملی و دیگر رسانه‌ها می‌خواهم این صحنه‌ها را منعکس کنند تا دشمنان ملت ایران ببینند که جنگ نتوانسته در اراده مردم خللی ایجاد کند.

وی ادامه داد: ملت ایران تصمیم گرفته است در کنار مقاومت، مسیر تولید، تجارت و بازاریابی را نیز ادامه دهد. تولیدکنندگان در سراسر کشور تلاش می‌کنند چرخ اقتصاد به حرکت خود ادامه دهد و زمینه اشتغال و امنیت اقتصادی مردم فراهم شود.

صالحی امیری با اشاره به آنچه در بازدید از بخش‌های مختلف نمایشگاه مشاهده کرده بود، بیان کرد: آنچه امروز در مجموعه شیراز اکسپو دیدم، جلوه‌ای از زیبایی، خلاقیت، نوآوری و توان تولیدی کشور بود؛ ظرفیتی که عزم و اراده تولیدکنندگان ایرانی را به نمایش می‌گذارد.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها