مجید جعفری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: با تأمین هفت میلیارد ریال اعتبار، ۵۶۰ هکتار دیگر از اراضی منطقه سجاسرود شهرستان خدابنده تحت پوشش مطالعات تفصیلی خاکشناسی و تهیه نقشههای مدیریتپذیر قرار گرفت و بدین ترتیب سطح این مطالعات از دو هزار هکتار به دو هزار و ۵۶۰ هکتار افزایش یافت.
وی افزود: اجرای این مطالعات نقش مهمی در شناخت قابلیتهای اراضی، مدیریت اصولی خاک، افزایش دقت در تصمیمگیریهای فنی و برنامهریزی برای بهرهبرداری بهینه از ظرفیتهای کشاورزی منطقه خواهد داشت.
جعفری همچنین از تحویل موقت طرح لایروبی و بهسازی قنات روستای قوریه شهرستان ایجرود خبر داد و گفت: عملیات احیا و مرمت این قنات در طول حدود ۲۰۰ متر انجام شد و دبی خروجی آن از چهار لیتر بر ثانیه به هشت لیتر بر ثانیه افزایش یافت.
مدیر آب و خاک و امور فنی و مهندسی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان در ادامه خاطرنشان کرد: این قنات اکنون بیش از ۱۰ هکتار از اراضی باغی و زراعی روستا را آبیاری کرده و زمینه اشتغال پایدار برای ۵۰ خانوار را فراهم کرده است. برای اجرای این طرح نیز چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارات محرومیتزدایی و مشارکت خودیاری اهالی روستا هزینه شده است.
انتهای پیام
