شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵ | ۱۴:۴۰
منبع: نمایندگی آذربایجان غربی
رئیس دانشگاه ارومیه: یکی از آسیب‌های جدی فعالیت‌های فرهنگی عملکرد جزیره‌ای در این حوزه است

رئیس دانشگاه ارومیه: یکی از آسیب‌های جدی فعالیت‌های فرهنگی عملکرد جزیره‌ای در این حوزه است

آذربایجان غربی (ایسنا) - رئیس دانشگاه ارومیه، یکی از آسیب‌های جدی فعالیت‌های فرهنگی را عملکرد جزیره‌ای در این حوزه دانست و گفت: همه تشکل‌ها، نهادهای دانشگاه باید در کنار هم قرار گرفته و فعالیت‌های فرهنگی را سمت‌وسو دهند.

محمود رضازاد، شنبه ۲۵ مهر در جلسه قرارگاه استانی شهید علم‌الهدی افزود: انتظار این است که اقدامات جزیره‌ای در حوزه فرهنگ هرچه سریع‌تر تجمیع شده و با هم‌افزایی، فعالیت‌های شاخص فرهنگی تعریف و اجرا شود.

وی گفت: تمامی تشکل‌ها، انجمن‌های علمی و فرهنگی و ارکان دانشگاه ارومیه، برنامه‌های فرهنگی خود را در قالب این تقویم به‌صورت مدون تنظیم و اجرا می‌کنند.

رئیس دانشگاه ارومیه با اشاره به کسب رتبه چهارم دانشگاه ارومیه در فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور، کسب این عنوان را مرهون همین برنامه‌ریزی منظم عنوان کرد و گفت: نتیجه کار فرهنگی باید اثرگذاری باشد. باید با دیدی هنرمندانه و اثرگذار، فعالیت‌های فرهنگی را در لفافه ای از هنر مخاطب‌پسند پیچید و عرضه کرد؛ از این رو کسب عناوین بالاتر در سال‌های آتی دور از دسترس نیست.

رضازاد با مروری بر فعالیت‌های فرهنگی سال گذشته تاکنون دانشگاه ارومیه، راه‌اندازی استودیوی فرهنگی برای محتواسازی و مزین شدن کل فضای دانشگاه به تمثال شهدا را از جمله شاخص‌ترین این فعالیت‌های فرهنگی برشمرد.

رئیس دانشگاه ارومیه در بخش دیگری از سخنان خود از برگزاری کنگره شهدای دانشجوی استان خبر داد و گفت: این کنگره با همراهی و همکاری همه دانشگاه‌های استان در آذرماه امسال برنامه‌ریزی و اجرا خواهد شد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها