کامیار مرزبانی در گفت وگو با ایسنا، از اجرای دومین پویش نهالکاری سال ۱۴۰۵ در استان گیلان به مناسبت روز «تربیت بدنی و ورزش» خبر داد و اظهار کرد: پویش های نهالکاری در راستای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت اجرا می شود.
وی با اشاره به نقش ورزش در سلامت و تندرستی جامعه، تصریح کرد: درختکاری و صیانت از جنگل و فضای سبز نیز طبیعت سالم را به دنبال دارد که در نهایت جامعه سالم و تندرست را رقم می زند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان با تاکید بر لزوم ترویج فرهنگ حفاظت و صیانت از منابع طبیعی از سوی جامعه ورزشی، افزود: این پویش با هدف گسترش مشارکتهای مردمی و بهرهگیری از ظرفیت ورزشکاران، جوانان و تشکلهای مردمی برای کمک به احیا و توسعه پوشش گیاهی کشور اجرا میشود.
مرزبانی با بیان اینکه پویش درختکاری «روز تربیت بدنی و وزش» امروز یکشنبه، ۲۶ مهر در هر ۱۷ شهرستان گیلان اجرا می شود، گفت: در هر شهرستان، ۵۰ اصله نهال بومی در مناطق جنگلی و فضاهای سبز شهری و روستایی و پارک ها و بوستان ها کاشته می شود.
وی با بیان اینکه تعهد استان گیلان در سال جاری، تولید سه میلیون اصله نهال است، خاطرنشان کرد: تعهد استان را در ۹ نهالستان دولتی عملیاتی کردیم و تا پایان سال به چهار میلیون اصله خواهیم رسید که بیش از تعهد است.
مدیرکل منابع طبیعی گیلان همچنین از غرس این چهار میلیون اصله نهال در قالب پویش ها و مناسبت های مختلف تا پایان سال خبر داد و تاکید کرد: به دنبال ترویج فرهنگ درختکاری و صیانت از منابع طبیعی هستیم.
وی به اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در کشور طی چهار سال اشاره کرد و متذکر شد: سهمیه استان گیلان ۳۲ میلیون اصله نهال است که برش سالانه آن به هشت میلیون اصله می رسد.
به گزارش ایسنا، پویش درختکاری «سرو ایران» فروردین امسال برگزار شد.
انتهای پیام
