چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ | ۱۳:۴۶
منبع: نمایندگی زنجان
پیش‌بینی افتتاح ورزشگاه ۱۵ هزار نفری زنجان در سال ۱۴۰۶
تصویر تزئینی است

پیش‌بینی افتتاح ورزشگاه ۱۵ هزار نفری زنجان در سال ۱۴۰۶

زنجان (ایسنا) - مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان از پیش‌بینی افتتاح ورزشگاه ۱۵ هزار نفری فوتبال زنجان در سال ۱۴۰۶ خبر داد و گفت: طی پنج تا شش ماه گذشته، حدود ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار نقدی و حواله‌ای برای ادامه تکمیل این پروژه تزریق شده است.

اسلام محمدی‌پور امروز (چهارشنبه، ۲۹ مهر) در نشستی خبری، با اشاره به آخرین وضعیت ورزشگاه ۱۵ هزار نفری زنجان، اظهار کرد: در مرحله نخست، ۱۰ مورد از نواقص مربوط به مقاوم‌سازی این مجموعه برطرف شد و پس از آن، به‌روزرسانی استانداردهای فنی ورزشگاه در دستور کار قرار گرفت. استانداردهای مربوط به ورودی‌های ورزشگاه، نورپردازی، چمن، پیست، جایگاه تماشاگران و سایر الزامات فنی و ایمنی بررسی شده و اقدامات لازم برای رفع نواقص و به‌روزرسانی مجموعه انجام شده است.

وی ادامه داد: مطالبات تأییدشده پیمانکار پرداخت شده و طی پنج تا شش ماه گذشته حدود ۲۵۰ میلیارد تومان به‌صورت نقدی و حواله‌ای برای ادامه عملیات اجرایی پروژه اختصاص یافته است.

محمدی‌پور درباره زمان کاشت چمن ورزشگاه گفت: کاشت چمن می‌تواند در پاییز یا اسفند انجام شود و زمان نهایی آن با نظر پیمانکار، کارشناسان و مشاور پروژه و براساس شرایط فنی تعیین خواهد شد.

وی با تأکید بر اهمیت تأمین منابع مالی برای تکمیل پروژه‌های ورزشی استان زنجان، اظهار کرد: با پیگیری استاندار، کمیته مولدسازی استان و همکاری دستگاه‌های مرتبط، ظرفیت مولدسازی برای تأمین بیش از هزار میلیارد تومان منابع مالی با هدف تکمیل پروژه‌های ورزشی ملی استان در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان ورزشگاه ۱۵ هزار نفری فوتبال، استخر ملی و قهرمانی و پروژه دوچرخه‌سواری را از جمله طرح‌های مشمول این برنامه ارزیابی کرد و گفت: امیدوارم ورزشگاه ۱۵ هزار نفری سال ۱۴۰۶ به بهره‌برداری برسد و تکمیل سایر پروژه‌ها نیز در اولویت‌های بعدی قرار گیرد.

محمدی‌پور در بخش دیگری از سخنانش، با اشاره به فعالیت ۵۳ هیئت ورزشی استانی و ۲۸۰ هیئت ورزشی شهرستانی در زنجان، بیان کرد: هیئت‌ها و باشگاه‌های ورزشی در زمینه جذب حامی مالی پیش‌قدم هستند و در مواردی که نیاز به حمایت بیشتری وجود داشته باشد، اداره‌ کل ورزش و جوانان نیز برای پیگیری مسائل وارد عمل می‌شود.

وی با بیان اینکه حمایت از ورزشکاران، باشگاه‌ها و رویدادهای ورزشی به شکل‌های نقدی و غیرنقدی انجام می‌شود، افزود: شهرداری زنجان نیز در حوزه ورزش همگانی، حمایت از باشگاه‌ها و قهرمانان و برگزاری رویدادهای ورزشی مشارکت داشته است.

مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان با اشاره به هزینه‌های بالای تیم‌داری، گفت: برای نمونه، تأمین هزینه سالانه یک تیم با نیاز مالی حدود ۱۵ میلیارد تومان، به حمایت‌های گسترده‌تری نیاز دارد و نمی‌توان انتظار داشت یک شرکت به‌تنهایی تمام هزینه‌های آن را تأمین کند.

محمدی‌پور از آغاز رایزنی‌ها برای توسعه حمایت مالی شرکت‌ها و دستگاه‌های اجرایی از ورزش استان خبر داد و گفت: در نشستی با حضور معاون ورزشی اداره‌ کل ورزش و جوانان، نمایندگان امور مالیاتی و سازمان برنامه و بودجه و یکی از مدیران صداوسیما، اقدامات اولیه برای پایه‌گذاری این روند انجام شده است و مذاکرات با شرکت‌ها و دستگاه‌های اجرایی ادامه خواهد داشت. برخی دستگاه‌ها برای اختصاص بخشی از ظرفیت اعتباری خود به ورزش همگانی اعلام آمادگی کرده‌اند و قرار است اسامی دستگاه‌های مشارکت‌کننده در شورای ورزش استان اعلام شود.

وی تاکید کرد: توسعه ورزش قهرمانی و همگانی نیازمند مشارکت دستگاه‌های اجرایی، شرکت‌ها و نهادهای مختلف است و اداره‌ کل ورزش و جوانان به‌تنهایی نمی‌تواند تمام هزینه‌های مورد نیاز این حوزه را تأمین کند.

در ادامه نشست، معاون توسعه ورزش و جوانان استان زنجان از برگزاری بیش از ۲۵۰ برنامه ورزشی هم‌زمان با هفته تربیت‌ بدنی در استان خبر داد و گفت: همایش پیاده‌روی خانوادگی، گردهمایی جامعه ورزش استان و تجهیز خانه‌های ورزش روستایی از جمله برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در این هفته است.

غفار امانی با اشاره به برگزاری همایش پیاده‌روی خانوادگی در زنجان، ادامه داد: این همایش جمعه با همکاری شهرداری زنجان برگزار می‌شود و برنامه‌های مشابهی نیز در شهرستان‌های استان پیش‌بینی شده است. امیدواریم با حضور پرشور مردم و همراهی اصحاب رسانه، این برنامه‌ها با استقبال مناسبی همراه باشد. از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی‌شده، گردهمایی جامعه ورزش استان زنجان در میدان انقلاب است که در روز پایانی هفته تربیت‌ بدنی در آبان‌ماه برگزار خواهد شد. این گردهمایی با عنوان «جان‌فدا» برگزار می‌شود و فرصتی برای نمایش همراهی جامعه ورزش با نظام خواهد بود.

معاون توسعه ورزش و جوانان استان زنجان با اشاره به سایر برنامه‌های این هفته، گفت: برگزاری مسابقات ورزشی، میزبانی رویدادهای مختلف و اجرای جشنواره‌های ورزش همگانی در مناطق شهری و روستایی از دیگر برنامه‌هایی است که در این ایام دنبال می‌شود.

وی از تجهیز ۱۴ خانه ورزش روستایی در استان خبر داد و اظهار کرد: تجهیزات ورزشی به این روستاها ارسال خواهد شد. این تجهیزات شامل میز فوتبال‌دستی، شطرنج و میز تنیس روی میز است.

امانی با توضیح روند تجهیز خانه‌های ورزش روستایی، بیان کرد: در این طرح، دهیاری‌ها فضایی را معرفی می‌کنند و پس از بررسی و تأیید اداره ورزش و جوانان شهرستان و هیئت ورزش روستایی، تجهیزات مورد نیاز به روستا اختصاص می‌یابد.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در این حوزه، گفت: تاکنون ۳۹۶ خانه ورزش روستایی در استان زنجان تجهیز شده است و در صورت تأمین اعتبار، مرحله دوم تجهیز و توسعه خانه‌های ورزش روستایی تا پایان سال در دستور کار قرار خواهد گرفت.

امانی با اشاره به فعالیت باشگاه‌های ورزشی استان زنجان، اظهار کرد: حدود ۷۴۰ باشگاه ورزشی در رشته‌های مختلف، از اداره‌ کل ورزش و جوانان و کمیسیون ماده ۵ باشگاه‌ها مجوز دریافت کرده‌اند و در حال فعالیت هستند.

وی با بیان اینکه نظارت بر عملکرد این باشگاه‌ها از طریق ادارات ورزش و جوانان شهرستان‌ها انجام می‌شود، افزود: بازرسی‌ها به دو شکل گروهی و انفرادی صورت می‌گیرد و در بازرسی‌های گروهی، با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی، اداره نظارت بر اماکن عمومی و نمایندگان اداره‌کل ورزش و جوانان، وضعیت باشگاه‌ها بررسی می‌شود. در برخی موارد، هیئت‌های ورزشی نیز در فرآیند نظارت مشارکت می‌کنند و علاوه بر بازرسی‌های گروهی، بازدیدهای موردی و تصادفی از باشگاه‌های ورزشی در شهرستان‌های استان توسط همکاران اداره‌ کل انجام می‌شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها