چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ | ۲۱:۳۵
منبع: نمایندگی همدان
همدان میزبان ۲ رویداد مهم؛ از مسابقات مدهامتان تا برگزاری آزمون سراسری قرآن

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خبر داد

همدان میزبان ۲ رویداد مهم؛ از مسابقات مدهامتان تا برگزاری آزمون سراسری قرآن

همدان (ایسنا) - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان گفت: آبان ماه امسال استان همدان میزبان دو رویداد مهم قرآنی هجدهمین دوره مسابقات «مدهامتان» و آزمون سراسری قرآن خواهد بود.

سیدمحمدرضا جوادی چهارشنبه ۲۹ مهر در جلسه کارگروه استانی توسعه فعالیت‌های تبلیغی و ترویجی قرآنی با اشاره به اهمیت آزمون‌های ارزیابی و صدور مدارک قرآنی، بیان کرد: برگزاری این آزمون از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است چراکه پس از هفت سال وقفه زمینه برگزاری دوباره آن فراهم شده است.

وی با بیان اینکه فعالیت در حوزه قرآن بیش از هر چیز به عشق، علاقه و انگیزه نیاز دارد، افزود: هدف از حضور در این عرصه صرفاً کسب مدرک نیست بلکه ارزیابی توانمندی‌ها، سنجش مهارت‌ها و فراهم‌کردن زمینه یادگیری و پیشرفت فعالان قرآنی اهمیت دارد. 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان همچنین با اشاره به برگزاری هجدهمین دوره مسابقات قرآنی «مدهامتان»، گفت: این مسابقات ویژه اعضای کانون‌های فرهنگی هنری مساجد است و فرایند اجرایی مشخصی دارد و پیش‌بینی شده دبیرخانه دائمی این مسابقات در همدان مستقر شود.

جوادی در ادامه با اشاره به برنامه‌های قرآنی در پاسداشت یاد شهدای مقاومت، اظهار کرد: با توجه به شهادت ۱۵۰ نفر از استان همدان در ایام جنگ برگزاری ۱۵۰ کرسی تلاوت قرآن کریم در دستور کار قرار گرفته است که از این تعداد ۵۰ کرسی در مرکز استان و سایر کرسی‌ها در شهرستان‌های استان برگزار می‌شود.

جوادی با تأکید بر اهمیت اجرای این دو رویداد قرآنی از تلاش روسای شهرستان‌ها قدردانی کرد و افزود: شهرستانها با وجود محدودیت‌ها، همواره برای پیشبرد برنامه‌های فرهنگی و قرآنی تلاش می‌کنند و شایسته قدردانی هستند.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها