پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ | ۱۹:۰۰
منبع: نمایندگی خراسان رضوی
رصد هوایی تغییر کاربری‌های غیرمجاز اراضی کشاورزی در خراسان‌ رضوی

رصد هوایی تغییر کاربری‌های غیرمجاز اراضی کشاورزی در خراسان‌ رضوی

خراسان رضوی (ایسنا) - دادستان مرکز استان خراسان رضوی از اتخاذ تدابیر سخت‌گیرانه برای مقابله با تصرفات غیرقانونی و تغییر کاربری‌های غیرمجاز خبر داد و گفت: رصد تغییر کاربری‌ها و تصرفات اراضی ملی از طریق پروازهای نظارتی با پهپاد و هواپیمای فوق سبک انجام شد.

حسن همتی‌فر، دادستان مرکز استان خراسان رضوی اظهار کرد: در راستای اتخاذ تدابیر سخت‌گیرانه جهت مقابله با تصرفات غیرقانونی و تغییر کاربری‌های غیرمجاز و با هدف ارتقای سطح نظارت و شناسایی دقیق‌تر تخلفات، رصد تغییر کاربری‌های غیرمجاز وتصرفات اراضی ملی از طریق انجام پروازهای نظارتی با استفاده از پهپاد و هواپیمای فوق سبک صورت گرفت.

رصد هوایی تغییر کاربری‌های غیرمجاز اراضی کشاورزی در خراسان‌رضوی

وی افزود: به‌کارگیری این فناوری پیشرفته در بازدید میدانی، امکان اشراف کامل به وضعیت موجود و برنامه‌ریزی دقیق برای تمامی تغییرات غیرمجاز کاربری  اراضی را فراهم آورد تا از هرگونه تخلف و جرم جلوگیری شود. 

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دادگستری خراسان رضوی در ۳۰ مهر، همتی‌فر گفت: این اقدام در راستای رویکردی قاطع برای پیشگیری از تغییر کاربری‌های گسترده و غیرمجاز و صیانت از میراث ملی و منابع طبیعی استان صورت پذیرفت تا تمامی تخلفات با دقت حداکثری شناسایی و پیگیری قانونی شوند.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها