یکشنبه ۳ آبان ۱۴۰۵ | ۱۱:۳۸
برگزاری نخستین جلسه علنی مجلس به شیوه جدید

برگزاری نخستین جلسه علنی مجلس به شیوه جدید

نخستین جلسه علنی حضوری_وبیناری مجلس شورای اسلامی به ریاست رئیس مجلس شورای اسلامی در محل صحن علنی برگزار شد.

به گزارش ایسنا نخستین جلسه علنی حضوری_ وبیناری مجلس شورای اسلامی صبح امروز (یکشنبه ۳ آبان) به ریاست محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی و تعدادی از نمایندگان مجلس در محل صحن علنی برگزار شد.

جلسه علنی امروز نمایندگان، به صورت ترکیبی یعنی با حضور تعدادی از نمایندگان از هر کمیسیون در محل دائمی صحن و مابقی نمایندگان به صورت وبیناری برگزار شد.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در این جلسه به ادامه بررسی گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در خصوص طرح مقابله با نفوذ بیگانگان پرداختند.

آخرین جلسه علنی مجلس شورای اسلامی در محل صحن علنی، در تاریخ ۲۲ تیر ماه در میانه جنگ و برای تغییر در آئین نامه مجلس برگزار شد.

انتهای پیام

# سیاسی

آخرین اخبار سیاسی