محمد دادرس در گفت وگو با ایسنا، آسمان گیلان را قسمتی ابری تا ابری و مه آلود دانست و اظهار کرد: اسبه وونی با ۹.۴ و بندرانزلی با ۲۲ درجه سانتیگراد، سردترین و گرم ترین نقاط استان هستند.
وی از ثبت بارش ۱۵۷ میلی متری در گیسوم طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و افزود: نقشه های هواشناسی نشان دهنده استقرار جریانات کم و بیش ناپایدار طی امروز سه شنبه، ۱۲ آبان در منطقه است.
مدیرکل هواشناسی گیلان با بیان اینکه بارندگی و وزش باد و رعد و برق در برخی نقاط مورد انتظار است، تصریح کرد: به تدریج طی چهارشنبه و پنجشنبه، ۱۳ و ۱۴ آبان با شکل گیری جریانات جنوبی، وزش باد گرم شدید به ویژه در ارتفاعات و دامنه ها و افزایش دما پیش بینی می شود.
به گفته دادرس، مجددا طی عصر و شب پنجشنبه با شمالی شدن جریانات، کاهش دما و بارندگی رگباری و شدید و رعد و برق تا اواسط هفته آینده مورد انتظار است.
وی اضافه کرد: شرایط دریای خزر برای فعالیت های دریایی از اواخر وقت پنجشنبه تا شنبه غالبا نامناسب پیش بینی شده است.
انتهای پیام