سه‌شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۵ | ۱۱:۳۳
عملیات عمرانی خیابان شهید حقانی پردیسان قم به اتمام رسید

عملیات عمرانی خیابان شهید حقانی پردیسان قم به اتمام رسید

قم (ایسنا) - مدیر منطقه هشت شهرداری قم از اتمام عملیات عمرانی خیابان شهید حقانی در پردیسان با هزینه ای بالغ بر ۳۵ میلیارد ریال خبرداد.

علیرضا مظفری با اشاره به اهمیت احداث این خیابان اظهار کرد: احداث این خیابان باعث اتصال بلوار شهید مسلم قلی پور به خیابان نرگس می شود و دسترسی شهروندان این دو خیابان به بلوار امام علی(ع) را تسهیل می‌کند.

مدیر منطقه هشت شهرداری قم در ادامه تسهیل در دسترسی شهروندان این محدوده به اتوبوس های حمل و نقل عمومی را از دیگر مزایای احداث این خیابان عنوان کرد و افزود: ۴۰۰متر جدول گذاری و بیش از ۳۲۰ تن آسفالت در این خیابان به کار رفته است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شهرداری قم در روز سه‌شنبه ١٢ آبان، وی هزینه احداث خیابان شهید حقانی را نزدیک به ۳۵میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: با توجه به هزینه بالای توسعه و نگهداری شهر انتظار می رود شهروندان با پرداخت به موقع عوارض خود یاری رسان مدیریت شهری باشند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها