سه‌شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۵ | ۱۱:۴۳
منبع: نمایندگی ایلام
فرمانده سپاه ایلام: دانش‌آموزان ادامه دهنده‌ مسیر شهدا هستند

افتتاحیه راهیان نور دانش‌آموزی کشور و گرامیداشت عملیات محرم

فرمانده سپاه ایلام: دانش‌آموزان ادامه دهنده‌ مسیر شهدا هستند

ایلام (ایسنا) - فرمانده سپاه امیرالمومنین(ع) استان ایلام با بیان اینکه عملیات محرم، قدرت نظامی ایران در دفاع مقدس را تثبیت کرد، گفت: دانش‌آموزان ادامه دهنده‌ مسیر شهدا هستند.

سردار سیدصادق حسینی امروز سه‌شنبه ۱۲ آبان در مراسم افتتاحیه راهیان نور دانش‌آموزی و گرامیداشت عملیات غرورآفرین محرم در یادمان شهدای شرهانی به بازخوانی وقایع تاریخی منطقه پرداخت و اظهار کرد: منطقه دهلران و موسیان، نقطه آغازین حماسه‌های بزرگ در دوران دفاع مقدس بوده است، در عملیات محرم و در ادامه عملیات فتح المبین، نیروهای سپاه با وجود امکانات محدود، توانستند با ایستادگی در برابر ارتش بعث، ارتفاعات استراتژیک منطقه را آزاد کنند.

وی با اشاره به دشواری‌های عملیات خاطرنشان کرد: در حالی که طبیعت با طوفان و سیلاب شدید منطقه را به چالش کشیده بود، رزمندگان با ایمان راسخ، عملیات را پیش بردند و موفق شدند با پیروزی در این نبرد، حوضچه‌های نفتی و مسیرهای حیاتی را از چنگ دشمن آزاد کنند. این پیروزی‌ها باعث شد تا تیپ‌های سپاه به لشکر تبدیل شوند و قدرت نظامی ایران در منطقه تثبیت گردد.

فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) در ادامه با اشاره به افتتاحیه راهیان نور دانش‌آموزی و حضور پررنگ دانش‌آموزان در این مراسم، به نقش برجسته نسل جوان در جنگ اشاره و گفت: ما امروز در حضور شهدای دانش‌آموز ایستاده‌ایم. از شهید ۱۲ ساله ایلامی گرفته تا شهدای ۱۲ ساله کشور، همگی با سن کم، جان خود را فدای میهن کردند. امروز این دانش‌آموزان باید با درک درست از جایگاه خود و تقویت هوش و ایمان، مسیر شهدای دانش‌آموز را ادامه دهند.

سردار حسینی بر عهد و پیمان نیروهای مسلح با رهبر معظم انقلاب تأکید و توضیح داد: ما با خون خود در این مرزها، عهد بسته‌ایم که در برابر دشمنان جنایتکار، با اقتدار ایستادگی کنیم. پیروزی‌های ما در سال‌های جنگ، تضمینی برای پیروزی در نبرد امروز است.

فرمانده سپاه ایلام: دانش‌آموزان ادامه دهنده‌ مسیر شهدا هستند

سرهنگ کرم‌رضا نصرالهی معاون هماهنگ کننده سپاه امیرالمؤمنین(ع) ایلام نیز در این نشست از آغاز رسمی رویداد ملی راهیان نور دانش‌آموزی سراسر کشور همزمان با سالروز عملیات محرم در یادمان شهدای شرهانی خبر داد.

وی بیان کرد: در این مرحله، استان ایلام با داشتن ۱۰ یادمان بکر، میزبان کاروان‌های دانش‌آموزی دختر از ۹ استان حماسه‌آفرین در عملیات محرم(اصفهان، قم، تهران، لرستان، کرمانشاه، کردستان، چهارمحال و بختیاری، مازندران و ایلام) است.

سرهنگ نصرالهی با اشاره به اینکه این رویداد با پیگیری‌های سپاه استان و بر اساس تأکیدات رهبر شهید درباره جایگاه ایلام به عنوان دژ مستحکم دفاع مقدس در تقویم ملی ثبت شده است، از عموم مردم برای حضور در این برنامه دعوت کرد و حضور نسل جوان در مناطق عملیاتی را خنثی‌کننده توطئه‌ها در جنگ نرم خواند.

فرمانده سپاه ایلام: دانش‌آموزان ادامه دهنده‌ مسیر شهدا هستند

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها