سه‌شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۵ | ۲۰:۳۴
منبع: نمایندگی مازندران
برگزاری رزمایش پدافند غیرعامل با هدف ارزیابی تاب‌آوری زیرساخت ارتباطی مازندران

برگزاری رزمایش پدافند غیرعامل با هدف ارزیابی تاب‌آوری زیرساخت ارتباطی مازندران

مازندران (ایسنا) - برای تداوم خدمات‌رسانی به اپراتورها و شرکت‌های ارتباطی رزمایش پدافند غیرعامل حوزه زیرساخت ارتباطات استان مازندران با هدف ارزیابی میزان آمادگی، پایداری و تاب‌آوری شبکه ارتباطی در شرایط بحرانی، در چهار محور عملیاتی برگزار شد.

 مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران، با تأکید بر اهمیت صیانت از زیرساخت‌های حیاتی ارتباطی، برگزاری رزمایش پدافند غیرعامل در مرکز ارتباطات زیرساخت استان را گامی مهم در سنجش آمادگی، افزایش تاب‌آوری و تضمین پایداری شبکه اصلی ارتباطی مازندران عنوان کرد.

اسماعیل اعزی، در حاشیه این رزمایش با اشاره به نقش راهبردی شبکه ارتباطات زیرساخت در ارائه خدمات ارتباطی اظهار کرد: شبکه اصلی ارتباطی استان، بستر تأمین ارتباطات مورد نیاز اپراتورهای تلفن همراه، شرکت مخابرات و شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات ارتباطی (FCP) است و پایداری آن نقش مستقیمی در استمرار خدمات ارتباطی و دسترسی مردم به سرویس‌های ارتباطی دارد.

وی افزود: ازاین‌رو، حفظ آمادگی و تاب‌آوری این شبکه در برابر حوادث و شرایط پیش‌بینی‌نشده، از اولویت‌های مهم حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات است و اجرای رزمایش‌های پدافند غیرعامل فرصت مناسبی برای شناسایی نقاط آسیب‌پذیر، ارزیابی ظرفیت‌های پشتیبان و ارتقای هماهنگی میان مجموعه‌های تخصصی فراهم می‌کند.

برگزاری رزمایش پدافند غیرعامل با هدف ارزیابی تاب‌آوری زیرساخت ارتباطی مازندران

اعزی با تأکید بر ضرورت آمادگی مستمر در حوزه زیرساخت‌های ارتباطی تصریح کرد: هدف اصلی این اقدامات، اطمینان از استمرار خدمات شبکه در شرایط بحرانی و جلوگیری از بروز اختلال در زنجیره تأمین خدمات ارتباطی استان است؛ چراکه هرگونه اختلال در شبکه اصلی زیرساخت می‌تواند بر کیفیت و تداوم خدمات اپراتورها و سایر ارائه‌دهندگان خدمات ارتباطی تأثیرگذار باشد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران با قدردانی از همکاری و تلاش مجموعه ارتباطات زیرساخت استان و کارکنان فنی و پشتیبانی، بر استمرار تمرین‌های تخصصی، تقویت زیرساخت‌های پشتیبان و توسعه هماهنگی‌های بین‌بخشی در راستای صیانت از شبکه ارتباطی استان تأکید کرد.

برگزاری رزمایش پدافند غیرعامل با هدف ارزیابی تاب‌آوری زیرساخت ارتباطی مازندران

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران، سه‌شنبه ۱۲ آبان، در این رزمایش، سناریوهایی شامل قطع شریان اصلی ارتباطات و بازآوری شبکه از طریق زیرساخت پشتیبان، قطع برق مراکز زیرساختی و تأمین برق مورد نیاز تجهیزات از طریق دیزل‌ژنراتورهای ثابت و سیار، مهار آتش‌سوزی در محل استقرار تجهیزات برق اضطراری و دیزل‌ژنراتورها و مقابله با اقدامات خرابکارانه از طریق شناسایی و دستگیری فرد مهاجم و خنثی‌سازی حملات سایبری هم‌زمان به مراکز زیرساختی مورد اجرا و ارزیابی قرار گرفت.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها