شنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۵ | ۱۱:۵۹
امدادرسانی هلال‌احمر بوشهر به ۱۳۳ حادثه‌دیده

امدادرسانی هلال‌احمر بوشهر به ۱۳۳ حادثه‌دیده

بوشهر (ایسنا) - مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان بوشهر از ثبت ۵۸ حادثه و امدادرسانی به ۱۳۳ حادثه‌دیده در مهرماه ۱۴۰۵ خبر داد.

احسان ایزدپناه شنبه ۱۶ آبان با تشریح عملکرد تیم‌های عملیاتی معاونت امداد و نجات این جمعیت در مهرماه ۱۴۰۵ اظهار کرد: در این مدت، ۵۸ حادثه در سطح استان به ثبت رسید که طی آن ۱۳۳ نفر از حادثه‌دیدگان از خدمات امدادی نیروهای هلال‌احمر بهره‌مند شدند.

وی با اشاره به مشارکت گسترده نیروهای امدادی در عملیات‌های این ماه افزود: برای پاسخگویی به حوادث و ارائه خدمات امدادی، ۶۴ تیم عملیاتی با حضور ۱۷۳ نیروی امدادی در مأموریت‌های مختلف شرکت کردند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان بوشهر با بیان اینکه سوانح ترافیکی بیشترین سهم را در حوادث ثبت‌شده داشته‌اند، تصریح کرد: از مجموع ۵۸ حادثه رخ‌داده، ۳۹ مورد مربوط به سوانح ترافیکی در محورهای بین‌شهری استان بوده است؛ موضوعی که ضرورت رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، توجه به سرعت مطمئنه و پرهیز از رفتارهای پرخطر هنگام رانندگی را دوچندان می‌کند.

ایزدپناه با تأکید بر آمادگی مستمر نیروهای عملیاتی هلال‌احمر برای امدادرسانی به حوادث احتمالی گفت: امدادگران و نجاتگران این جمعیت با بهره‌گیری از آموزش‌های تخصصی و تجهیزات امدادی، به‌صورت شبانه‌روزی آماده حضور به‌موقع در صحنه حوادث و ارائه خدمات به آسیب‌دیدگان در سراسر استان هستند.

وی در پایان با اشاره به فعالیت شبانه‌روزی سامانه پاسخگویی اضطراری هلال‌احمر خاطرنشان کرد: سامانه ۱۱۲ ندای امداد جمعیت هلال‌احمر به‌صورت ۲۴ ساعته آماده دریافت گزارش‌های مردمی، پاسخگویی و پیگیری حوادث و درخواست‌های امدادی است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها