شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۸۶ | ۰۹:۵۸
تحقيقات دربارهي عاملان ترور عماد مغنيه "چند مظنون در دمشق دستگير شدهاند"
تحقيقات مشترك براي شناسايي عاملان ترور عماد مغنيه، فرمانده عملياتي حزبالله، در جريان است و در همين رابطه تاكنون چند مظنون در دمشق دستگير شدهاند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به نقل از روزنامهي الحيات -چاپ لندن- يك منبع امنيتي لبناني كه نامي از آن برده نشده است، با اعلام اين خبر گفت: تحقيقات مشتركي از سوي سوريه، ايران و حزبالله دربارهي شناسايي عاملان ترور عماد مغنيه در حال جريان است و اين تحقيقات نشان ميدهد كه مغنيه به دليل انفجار يك خودروي بمبگذاري شده در كنار خودرويش كشته شده است. اين خودرو بمب گذاري شده از طريق كنترل از راه دور منفجر شده است.
اين در حالي است كه گزارشهاي اوليه بيانگر اين بودهاند كه بمب درخودروي مغنيه كار گذاشته شده بود.
منبع امنيتي لبناني اعلام كرد: مظنونين دستگير شده در ارتباط با ترور مغنيه اكثرا از فلسطينيهاي ساكن سوريه هستند.
اين منبع همچنين ادامه داده است: حزبالله جانشين مغنيه را تعيين كرده و "اين شيوهي حزبالله است كه بلافاصله پس از كنار رفتن يكي از فرماندهان، جانشين آن تعيين ميشود."
وليد معلم، وزير خارجهي سوريه نيز تصريح كرده كه تحقيقات در جريان است و نتايج آن به زودي اعلام ميشود.
انتهاي پيام

