سخنگوي جهاد اسلامي: تهديدهاي اشغالگران براي حمله به نوار غزه جدي است - حمله تانكهاي رژيم صهيونيستي به شمال غزه
سخنگوي جنبش جهاد اسلامي فلسطين تهديدهاي رژيم اشغالگر عليه نوار غزه را جدي دانسته و همكاري و هماهنگي گروههاي مقاومت را در غزه براي رويارويي با اين تهديدها خواستار شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، داوود شهاب سخنگوي جنبش جهاد اسلامي فلسطين، تاكيد كرد كه اين جنبش تهديدهاي اشغالگران عليه غزه را جدي ميداند و به همين دليل از گروههاي مقاومت در غزه ميخواهد تا براي مقابله با اين تهديدها با يكديگر همكاري كنند.
وي اظهار داشت: اشغالگران با تبليغات رسانهاي شديد عليه مقاومت در غزه براي انجام حمله گسترده عليه اين منطقه زمينه سازي ميكنند.
وي هم چنين با انتقاد از موضعگيري برخي رسانههاي عربي در قبال جنگ تبليغاتي رژيم صهيونيستي، تاكيد كرد: اين اقدامات هرگز به مسالهي فلسطين و حق ملت فلسطين در مقاومت و رويارويي با اشغالگران كمك نميكند.
سخنگوي جنبش جهاد از رسانهها و سياستمداران خواست تا ضمن رويارويي با اين جنگ تبليغاتي اشغالگران، از نقش فعال مقاومت در واكنش به اين اقدامات حمايت كنند.
از سوي ديگر و در حمله دوشنبه شب تانكهاي رژيم صهيونيستي به روستاي ام النصر در شمال غزه، خسارتهايي به منازل فلسطينيان در اين منطقه وارد شد.
شاهدان عيني تاكيد كردند كه در پي اخبار منتشر شده مبني بر زخمي شدن تعدادي از فلسطينيان، آمبولانسها براي كمك به زخميهاي احتمالي اين حملات به منطقه اعزام شدند.
اين در حالي است كه بر اساس گزارش سايت اينترنتي فلسطين اليوم، خودروهاي نظامي اشغالگران صهيونيست نيز با پيشروي به منطقه دوغيت در غرب بيت لاهيا، به اراضي اين منطقه تيراندازي كردند.
انتهاي پيام
