• چهارشنبه / ۵ مهر ۱۳۹۱ / ۰۸:۴۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد مطلب: 91070503178

2 انفجار در نزديكي مقر ستاد مشترك نيروهاي مسلح سوريه در دمشق

2 انفجار در نزديكي مقر ستاد مشترك نيروهاي مسلح سوريه در دمشق

تلويزيون رسمي سوريه در خبري فوري از دو انفجار در نزديكي مقر ستاد مشترك نيروهاي مسلح سوريه در دمشق خبر داد.

تلويزيون رسمي سوريه در خبري فوري از دو انفجار در نزديكي مقر ستاد مشترك نيروهاي مسلح سوريه در دمشق خبر داد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به نقل از سايت لبنان فايلز، تلويزيون رسمي سوريه صبح امروز (چهارشنبه) اعلام كرد كه دو انفجار تروريستي در نزديكي مقر ستاد نيروهاي مسلح سوريه در ميدان امويين در دمشق رخ داده كه موجب آتش‌سوزي گسترده شده است.

اين در حالي است كه هنوز آماري از تلفات اين دو انفجار منتشر نشده است.

عمران الزعبي، وزير اطلاع‌رساني سوريه در پي اين انفجار اعلام كرد كه انفجار مذكور به دليل انفجار دو بمب بوده و تنها خسارات مادي به دنبال داشته است. وي هم‌چنين خبر كشته شدن وزير دفاع اين كشور و يكي از فرماندهان نظامي بلند‌پايه سوريه در اين انفجار را رد كرد.

الزعبي همچنين خبر خسارات وارده به ساختمان هاي دولني و ساختمان نكابينه سوريه را رد و آن را شايعات مغرضانه برخي رسانه ها دانست.

وي گفت : انتشار چنين اخباري از سوي رسانه هاي مغرضي است كه در جنگ عليه سوريه شكست خورده اند.

برخي منابع خبري پيشتر مدعي شده بودند ارتش آزاد سوريه مسئوليت اين انفجارها را بر عهده گرفته و مدعي شده تعدادي از پرسنل سپاه نيز در اين انفجار زخمي شده‌اند!

انتهاي پيام