• شنبه / ۲۹ تیر ۱۳۹۲ / ۱۵:۰۷
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 92042917786
  • خبرنگار : 71457

عباس: مهمترین اولویت ما تشکیل کشور فلسطین از طریق مذاکره است

عباس: مهمترین اولویت ما تشکیل کشور فلسطین از طریق مذاکره است

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین با بیان این که مشروعیت بین المللی فلسطین در حال کاهش است، تاکید کرد: اولویت اصلی ما تشکیل کشور مستقل فلسطین از طریق مذاکره است.

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین با بیان این که مشروعیت بین المللی فلسطین در حال کاهش است، تاکید کرد: اولویت اصلی ما تشکیل کشور مستقل فلسطین از طریق مذاکره است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین عصر جمعه در مصاحبه با دو روزنامه اردنی "الرای و اردن تایمز" در رام الله تصریح کرد: مساله ملت اردن و فلسطین، مساله تشکیل کشور کنفدرالی فلسطین - اردن نیست، ما یک ملت در دو کشور هستیم و همه مسائل را در خصوص کشور جایگزین پشت سر نهادیم.

وی تصریح کرد: به هیچ وجه فلسطینی‌ها به اردن مهاجرت‌ نمی‌کنند و ما به هر صورت از پایداری مردم خود حمایت می‌کنیم.

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین تصریح کرد: مشروعیت بین‌المللی فلسطین در حال کاهش است و باید انتخابات ریاست تشکیلات خودگردان و شورای قانون گذاری برگزار شده و مشروعیت تشکیلات خودگردان مجدد تقویت شود.

وی با بیان اینکه رابطه فلسطین با اردن ممتاز است، گفت: با اردن در بالاترین سطوح هماهنگی‌ داریم. امان بیشترین هر کشوری از فلسطین حمایت کرده و مسئولان اردنی کاملا با ما هماهنگ هستند.

محمود عباس عنوان داشت: عبدالله دوم، پادشاه اردن با تمام توان از ما حمایت می‌کند و تمام نهادهای کشور خود را جهت خدمت رسانی به مساله فلسطین به کار می‌گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha