• سه‌شنبه / ۲۷ خرداد ۱۳۹۳ / ۱۸:۳۳
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 93032715277
  • منبع : صدا و سیما

اختصاص 2 ساعت از برنامه‌های «بازار» به کشاورزی

اختصاص 2 ساعت از برنامه‌های «بازار» به کشاورزی

شبکه تلویزیونی بازار با همکاری وزارت جهاد کشاورزی به زودی دو ساعت از برنامه‌های خود را به مقوله کشاورزی و بازار آن اختصاص می‌دهد.

شبکه تلویزیونی بازار با همکاری وزارت جهاد کشاورزی به زودی دو ساعت از برنامه‌های خود را به مقوله کشاورزی و بازار آن اختصاص می‌دهد.

به گزارش سرویس تلویزیون و رادیو ایسنا، مجید رجبی معمار، مدیر شبکه تلویزیونی بازار ضمن تبریک هفته جهاد کشاورزی به همه تلاشگران عرصه‌های گوناگون کشاورزی با اعلام این خبر گفت: با توجه به پوشش فراگیر و ملی شبکه تلویزیونی بازار از طریق گیرنده های دیجیتال و پخش ماهواره‌ای در سراسر کشور و همچنین استقبال خوب بینندگان از برنامه‌های این شبکه، تولید و پخش روزانه دو ساعت برنامه تولیدی و تامینی ویژه حوزه کشاورزی با رویکرد اطلاع‌رسانی و آموزش و مباحث ترویجی را در دست اقدام دارد که بزودی پخش آن در ساعات مناسب از شبکه بازار آغاز خواهد شد.

مدیر شبکه تلویزیونی بازار افزود: از مدتی قبل مذاکراتی بین آقای مهندس ضرغامی، رییس محترم رسانه ملی و آقای مهندس حجتی وزیر محترم جهاد کشاورزی درخصوص اختصاص برنامه ها و بخش های بیشتری از رسانه ملی به مقوله کشاورزی و مشاغل مرتبط با آن از جمله: زراعت، باغداری، شیلات و آبزیان، زنبورداری، دام و طیور و فرآورده های مستقیم و غیرمستقیم این بخش و هم چنین تولیدکنندگان محصولات کشاورزی اعم از سنتی و صنعتی در سراسر کشور صورت گرفت و نهایتا توافق شد در حال حاضر روزانه دو ساعت برنامه ویژه کشاورزی در این شبکه با همکاری وزارت جهاد کشاورزی و فعالان این عرصه تهیه و پخش شود و در همین ارتباط روز گذشته جلسه‌ای با وزیر محترم کشاورزی داشتیم و توافق شد که تولید و پخش این برنامه‌ها به زودی با آرم و نشان خاص از شبکه بازار با عنوان «بازار کشاورزی» در جدول پخش این شبکه قرار گیرد.

مدیر شبکه بازار اظهار کرد: با تشکیل شورای سیاست‌گذاری با حضور مشاوران و کارشناسان ارشد وزارت جهاد کشاورزی اولویت‌ها و محورهای برنامه‌سازی این بخش تعیین و اقدام خواهد شد و در نظر است به میزان 75 درصد به مقولات تخصصی این بخش از جمله مسائل آموزشی، ترویجی، اطلاع‌رسانی و معرفی برترین‌ها اختصاص یابد و 25 درصد از وقت در نظر گرفته شده نیز به بازار عرضه و فروش فرآورده‌ها، ماشین آلات و لوازم و ملزومات بخش کشاورزی می‌پردازد.

وی در ادامه ضمن تاکید بر اهمیت کشاورزی و نیاز به پرداختن بیشتر به این حوزه استراتژیک به عنوان یکی از ارکان اساسی اقتصاد کشور در جهت نیل به خودکفایی اظهار کرد: دامنه وسیعی از احتیاجات خرد و کلان جامعه به محصولات حوزه کشاورزی بستگی دارد که حضور و پرداختن تخصصی یک شبکه تلویزیونی به این موضوع به منظور آموزش، ترغیب، معرفی برترین‌ها، اطلاع رسانی و هر آنچه مستلزم حوزه کشاورزی است از بایسته‌ها و ملزومات کشاورزی مدرن و مکانیزه است و می تواند دست اندرکاران، تولید کنندگان و کشاورزان را در تقلیل موانع و استفاده بهینه از امکانات موجود و همچنین تسهیل در دستیابی به بهترین راهکار تولید کمک کند.

مدیر این شبکه تلویزیونی افزود: با توجه به توافق انجام شده با وزارت جهاد کشاورزی قرار است با آغاز پخش برنامه‌های ویژه مراتب به طرق مختلف به کلیه تولیدکنندگان و فعالان حوزه کشاورزی در سراسر کشور بویژه مناطق روستایی و عشایری و مروجان کشاورزی اطلاع رسانی شود تا با مشاهده برنامه های ویژه کشاورزی اهداف مورد نظر محقق شود.

مجید رجبی معمار در پایان گفت: با توجه به اینکه مخاطبان این برنامه تولیدکنندگان، مصرف‌کنندگان، کارگزاران، کارشناسان کشاورزی و همچنین کشاورزان زحمت‌کش هستند در صورت اقبال آنها از این برنامه و همچنین تاثیرگذاری آن، امکان راه‌اندازی یک شبکه تلویزیونی اختصاصی به عنوان "شبکه کشاورزی" فراهم خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha