شنبه ۱۲ تیر ۱۳۹۵ | ۱۳:۵۷
هادی العامری: مردم عراق داعش را شکست دادند/ پیروزی فلوجه متعلق به همه است

هادی العامری: مردم عراق داعش را شکست دادند/ پیروزی فلوجه متعلق به همه است

دبیر کل سازمان بدر عراق و از فرماندهان حشد الشعبی تأکید کرد، این مردم عراق بودند که توانستند داعش را شکست دهند.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری سومریه نیوز، هادی العامری، دبیرکل سازمان بدر عراق و از رهبران ارشد نیروهای مردمی(حشد الشعبی) در سخنانی به مناسبت سالروز انقلاب سال 1920 که در آن مردم عراق علیه حضور نیروهای بریتانیایی قیام کردند، گفت: مردم عراق توانستند داعش را از نظر نظامی شکست بدهند. همگان در پیروزی علیه داعش در فلوجه برخلاف تمامی پیش‌بینی‌ها شرکت کردند.

العامری گفت: پیروزی در فلوجه هدیه بزرگی برای مردم عراق به دلیل صبر و ایثارشان است. ما راه درازی در پیش داریم  و آن ریشه کن کردن تفکرات تروریستی است.

وی تأکید کرد: ما به همکاری مداوم نیاز داریم همانطور که در حال حاضر در جنگ شاهد آن هستیم. باید تمامی توانایی‌های فکری را بسیج کرده و طرحی روشمند را برای شکست تفکرات داعشی ایجاد کنیم. همگان در این راستا باید به مسئولیت خود عمل کنند.

نیروهای عراقی اخیرا کنترل کامل شهر فلوجه، از مهمترین پایگاه‌های داعش در این کشور را در دست گرفتند و اکنون برای آزادسازی مناطق شمال صلاح الدین و جنوب موصل تلاش می‌کنند.

انتهای پیام

# جهان

آخرین اخبار جهان