چهارشنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۵ | ۱۳:۴۸
نگاهی به تیتر نخست روزنامه‌های ورزشی اسپانیا

نگاهی به تیتر نخست روزنامه‌های ورزشی اسپانیا

امضای قرارداد بارسلونا با ساموئل اومتیتی از عناوین مهم روزنامه های ورزشی اسپانیا است.

به گزارش ایسنا، بارسلونا دیروز (سه شنبه) بازیکن جدیدی را جذب کرد. اومتیتی هافبک دفاعی لیون فصل آینده برای باشگاه کاتالانی بازی خواهد کرد.

مارکا

تیتر نخست این روزنامه به صحبت های کیکو کاسیا اختصاص دارد. دروازه بان رئال مادرید گفت: همیشه خود را طوری آماده می کنم که انگار می‌خواهم بازی کنم. کاسیا می تواند در نبود کیلور ناواس در سوپرجام اروپا به میدان برود.

این نشریه به خواسته زین الدین زیدان اشاره کرد. سرمربی رئال مادرید خواهان بازگشت سریع آلوارو موراتا است. زیدان می خواهد مهاجم اسپانیایی در سوپرجام حضور داشته باشد.

صحبت های کاپاروس از عناوین این نشریه است. کاپاروس درباره سرمربی‌گری در تیم ملی اسپانیا گفت: حضور در تیم ملی فوق العاده است اما هنوز هیچ پیشنهادی به من نشده است.

این روزنامه به تعداد ورزشکاران اسپانیایی حاضر در المپیک ریو اشاره کرد. بیش از 300 ورزشکار در این رقابت ها حضور خواهند داشت.

موندودپورتیوو

تیتر نخست این روزنامه به اومتیتی و دینیه اختصاص دارد. بازیکن فرانسوی لیون با قراردادی به ارزش 25 میلیون یورو به بارسلونا پیوست. این باشگاه با دینیه دیگر بازیکن فرانسوی به توافق رسیده است. گوش چپ پاری سن ژرمن 5 سال برای بارسلونا بازی خواهد کرد.

این نشریه به مارک آندره تراشتگن اشاره کرد. دروازه بان آلمانی بارسلونا فصل آینده در ترکیب اصلی تیم بازی خواهد کرد.

نبود آلبرتو کونتادور دوچرخه سوار اسپانیایی به علت آسیب دیدگی در المپیک از عناوین این نشریه است.

وضعیت بد پل گسکوین از عناوین این روزنامه است.

این نشریه به وضعیت مدال آوری اسپانیا در المپیک اشاره کرد. این کشور 40 شانس مدال دارد.

آس

تیتر نخست این روزنامه به صحبت های رائول گونسالس اشاره کرد. مهاجم پیشین رئال مادرید گفت: فکر نمی کردم زیدان سرمربی بشود. هر تیمی دوست دارد پل پوگبا را در اختیار داشته باشد. ویسنته دل بوسکه می توانست مانند الکس فرگوسن باشد.

انتهای پیام

آخرین اخبار ورزشی