به گزارش ایسنا، در این جشنواره که با حضور تیمهایی از استانهای منطقه یک کشور شامل قزوین، گیلان، مازندران و گلستان از سیام تیرماه تا یکم مردادماه در بام سبز رامسر برگزار شد، سه گروه شرکتکننده "مجتمع تفریحی - توریستی ایرانیان"، "مجتمع تالار شهر" و "غذای سنتی آباجی" بهعنوان تیم آزاد با طبخ غذای سنتی قیمه نثار با یکدیگر به رقابت پرداختند که در نهایت مژگان نیکزاد سرآشپز رستوران تالار شهر بهعنوان سرآشپز برتر، رتبه نخست استان قزوین در جشنواره را از آن خود کرد.
به گزارش ایسنا، همچنین زهرا آهنی، سرآشپز غذای سنتی آباجی در بخش تیمهای آزاد استان قزوین موفق به کسب رتبه شایسته تقدیر شد و در بخش نظرسنجی مردمی نیز غذای شیرینپلو، دسر باقلوا، پیشغذای آشترش و دمنوش چهار گل از استان قزوین عنوان برتر را کسب کردند.
انتهاي پیام
نظرات