سه‌شنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۵ | ۱۵:۵۰
دلیل  چایچی برای تغییر مجدد نماینده تایم تریل ایران در  المپیک ریو

دلیل چایچی برای تغییر مجدد نماینده تایم تریل ایران در المپیک ریو

سرمربی تیم ‌ملی دوچرخه‌سواری ایران گفت: آروین گودرزی دچار سرما خوردگی شده است و چون میزبانی به مسابقه می‌رسد بنابراین تصمیم گرفتیم که دوباره نام او را برای ماده تایم تریل رد کنیم.

به‌ گزارش ‌ایسنا، مصطفی چایچی درباره تغییر مجدد نماینده تایم تریل ایران در  المپیک ریو ، بیان‌ کرد: آروین گودرزی، چند روزی دچار سرما خوردگی شده است و حتی قبل از مسابقه استقامت جاده نیز سرما خوردگی داشت و به همین دلیل از آنجا که قادر میزبانی نیز به مسابقه رسید، تصمیم گرفتیم که دوباره نام قادر میزبانی را رد کنیم. البته با توجه به مسیر مسابقه  و همفکری که با خود آروین و میزبانی داشتیم این تصمیم گرفته شد.

وی در مورد آخرین وضعیت آسیب‌دیدگی‌ قادر میزبانی نیز، خاطر نشان کرد: وضعیت قادر از لحاظ پزشکی خوب است و چند روزی است که فیزیوتراپی می‌شود. روز گذشته (دوشنبه) هم رکابزنان در مسیر تایم تریل تمرین کردند و همه چیز خوب است و امیدواریم که نتیجه‌ مناسبی بگیرند.

انتهای‌ پیام

آخرین اخبار ورزشی