یکشنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۱:۵۳
مالکی سخنان اخیر بارزانی را شرم‌آور خواند/ مخالفت العامری با تبدیل عراق به چند اقلیم

مالکی سخنان اخیر بارزانی را شرم‌آور خواند/ مخالفت العامری با تبدیل عراق به چند اقلیم

رئیس ائتلاف دولت قانون درخواست برخی طرف‌ها برای امضای توافقنامه‌های سیاسی پیش از آزادسازی موصل را شرم آور دانست. رئیس سازمان بدر نیز از مخالفت داوطلبان مردمی و دولت مرکزی با مشارکت نیروهای زمینی بیگانه در عملیات موصل خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه ماهواره‌ای سومریه نیوز عراق، نوری مالکی،‌ رئیس ائتلاف دولت قانون و نخست وزیر پیشین عراق در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: تلاش برخی برای اخاذی سیاسی و درخواست برای عقد توافقنامه‌های سیاسی پیش از آزادسازی شهر موصل از کنترل داعش، شرم آور است.

مالکی افزود: این اخاذی سیاسی ثابت می‌کند که سقوط شهر موصل به دست داعش یک توطئه سیاسی بوده است.

اخیرا مسعود بارزانی، رئیس اقلیم کردستان عراق بر ضرورت حل و فصل اختلافات سیاسی و اداری میان اقلیم و دولت مرکزی بغداد قبل از شروع روند بازپس‌گیری موصل از داعش تأکید کرده بود.

مالکی همچنین "تلاش برای آزادسازی موصل، توقف تمامی برنامه‌ها و پروژه‌هایی که در راستای تقسیم کشور هستند و حل اختلافات طبق قانون اساسی" را خواستار شد.

از سوی دیگر هادی العامری، رئیس سازمان بدر عراق پس از دیدار با فرماندهان امنیتی استان دیالی اعلام کرد که داوطلبان مردمی و دولت مرکزی مخالف مشارکت نیروهای نظامی بیگانه در عملیات زمینی آزادسازی شهر موصل هستند.

العامری در ادامه افزود: گزینه‌های مختلفی برای نیروهای امنیتی عراق جهت آغاز عملیات از محورهای الحویجه، موصل و یا شرقاط وجود دارد.

وی در گفت‌وگو با رسانه‌های عراقی مخالفت خو را با طرح ایجاد اقلیم‌های مختلف در این کشور براساس ویژگی‌ها و مختصات طائفه‌ای و یا نژادی اعلام کرده و آنها را موجب ایجاد جنگ‌های داخلی در کشور دانست.

انتهای پیام

# جهان

آخرین اخبار جهان