به گزارش ایسنا، هفته پنجم لالیگا چهارشنبه پیگیری می شود و در مهمترین بازی، بارسا میزبان اتلتیکو است. در زیر نگاهی داریم به عنوان های مهم صفحه نخست روزنامههای ورزشی اسپانیا.
مارکا
تیتر نخست این روزنامه به دیدار بارسا و اتلتیکو اختصاص دارد. نخستین دیدار مهم این فصل لالیگا امشب در نوکمپ برگزار می شود. خاویر ماسکرانو با آسیب دیدگی ساموئل اومتیتی در ترکیب اصلی بازی خواهد کرد. دیگو پابلو سیمئونه از سرعت بازیکنانی همچون یانیک کاراسکو، کوین گامیرو و آنتوان گریزمان بهره خواهد برد.
این نشریه به دیدار رئال مادرید و ویارئال اشاره کرد. مادرید به دنبال رکورد 16 پیروزی پیاپی در لالیگا است، رکوردی که هیچ تیمی به آن دست نیافته است. همچنین سفیدپوشان با کسب سه امتیاز می توانند فاصله خود را با بارسلونا و اتلتیکو زیاد کنند.
پیروزی سویا در داربی اندلس برابر رئال بتیس از عناوین این روزنامه است. این دیدار با نتیجه یک بر صفر به نفع سویا به پایان رسید.
این نشریه به اولین سرمربی برکنار شده در لالیگا اشاره کرد. پاکو آیستاران، سرمربی والنسیا سه شنبه شب اخراج و سالوادور گونسالس به عنوان جانشینش انتخاب شد.
موندودپورتیوو
تیتر نخست این روزنامه به تقابل سیمئونه و لوییس انریکه اختصاص دارد.
این نشریه به دوری سه هفتهای اومتیتی از میادین اشاره کرد.
به قتل رساندن یکی از برادرزاده های آنخل ماریا ویار (رییس فدراسیون فوتبال اسپانیا) در مکزیک از دیگر عناوین این روزنامه است.
آس
بازی تیم های اتلتیکو و بارسا تیتر نخست این روزنامه است.
حضور گرت بیل و کریستیانو رونالدو در ترکیب رئال مادرید در دیدار امشب برابر ویارئال از عناوین دیگر این نشریه است. لوکا مودریچ در این بازی حضور نخواهد داشت.
این روزنامه به دیدارها و نتایج هفته پنجم لالیگا اشاره کرد. مالاگا دو بر یک ایبار را شکست داد. امشب سلتاویگو و اسپورتینگ خیخون به مصاف هم می روند. رئال سوسیداد میزبان لاس پالماس است و گرانادا برابر اتلتیک بیلبائو قرار میگیرد.
انتهای پیام

