شنبه ۱ آبان ۱۳۹۵ | ۱۴:۰۷
نگاهی به تیتر نخست روزنامه‌های ورزشی اسپانیا

نگاهی به تیتر نخست روزنامه‌های ورزشی اسپانیا

دیدار بارسلونا و والنسیا در لالیگا از عنوان های مهم روزنامه های ورزشی اسپانیا است.

به گزارش ایسنا، هفته نهم لالیگا امروز (شنبه) پیگیری می شود که در مهم ترین بازی، والنسیا میزبان بارسلوناست. در زیر نگاهی داریم به عناوین مهم روزنامه های ورزشی اسپانیا.

مارکا

تیتر نخست این روزنامه به 14 گلزن رئال مادرید در این فصل اختصاص دارد. گرت بیل و کریم بنزما (سه گل)، کریستیانو رونالدو، ایسکو، سرخیو راموس و مارکو آسنسیو (دوگل)، مارسلو، رافائل واران، خامس رودریگس، آلوارو موراتا، کاسیمرو، په په، لوکا مودریچ و تونی کروس (یک گل)، گل های مادرید را به ثمر رساندند. پس از مادرید، لاس پالماس با 9 بازیکن، بارسلونا، اتلتیکومادرید، اتلتیک بیلبائو و ویارئال با هشت بازیکن قرار دارند.

این روزنامه به پیشنهاد باشگاه چینی برای جذب مودریچ اشاره کرد. هافبک کروات پیشنهاد 20 میلیون یورویی تیم چینی را رد کرد.

موندودپورتیوو

تیتر نخست این روزنامه به تمدید قرارداد نیمار با بارسلونا اختصاص دارد. مهاجم برزیلی دیروز قراردادش را تا سال 2021 تمدید کرد.

این نشریه به دیدار بارسلونا و والنسیا اشاره کرد. الیکس ویدال بالاخره در فهرست بازیکنان بارسا برای این بازی قرار گرفت. این اتفاق پس از آسیب دیدگی جرارد پیکه، خوردی آلبا، آردا توران و رافینیا افتاد.

این روزنامه به دیدار اسپانیول و ایبار در لالیگا اشاره کرد.

صحبت های پپ گواردیولا از عناوین این نشریه است. سرمربی منچسترسیتی گفت: با این روش بازی کردم و 21 جام را فتح کردم.

آس

تیتر نخست این روزنامه به تمدید قرارداد بازیکنان حاضر در لالیگا اختصاص دارد. پس از تمدید قرارداد کروس، مودریچ، آنتوان گریزمان (اتلتیکو)، قراردادهای لوکاس واسکس (رئال مادرید)، یانیک کاراسکو (اتلتیکو) و نیمار نیز تمدید شد.

دیدارها و نتایج هفته نهم لالیگا از دیگر عناوین این نشریه است. در نخستین بازی هفته جمعه شب اوساسونا یک بر دو مغلوب رئال بتیس شد. در دیگر بازی‌های امروز، رئال سوسیداد برابر آلاوس قرار می گیرد و گرانادا میزبان اسپورتینگ خیخون است.

انتهای پیام

آخرین اخبار ورزشی