به گزارش ایسنا، احمد گودرزی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نیروهای اجرایی منطقه حفاظت شده اشترانکوه طی گشت و کنترلی که بصورت منظم در تمامی ساعات شبانه روز صورت میگیرد در ارتفاعات اشترانکوه قلعه رستم به گروهی از شکارچیان متخلف تا بن دندان مسلح برخورد کردند که در این عملیات شکارچیان متخلف اقدام به تیراندازی به مامورین کرده که یکی از متخلفین با شلیک به طرف مامورین متواری شده اما 2 نفر متخلف دیگر به همراه ادوات جنگی و 2 قبضه اسلحه شکاری تکلول به چنگ محیطبانان گرفتار شدند.
وی ادامه داد: خوشبختانه در این عملیات هیچ آسیبی به محیطبانان وارد نشده است.
مسئول منطقه حفاظت شده اشترانکوه اضافه کرد: پرونده متخلفین برای هر گونه برخورد قانونی به مراجع قضایی معرفی شد تا نفر سوم نیز از طریق این دو متهم شناسایی شود.
وی گفت: براساس مصوبه دادستان مرکز استان چنانچه فردی با سلاح دارای جواز سلاح، بدون پروانه شکار و دفترچه وارد هر منطقه چه حفاظت شده و چه آزاد شود طبق این بخشنامه اسلحهاش به همراه جواز آن به نفع دولت ابطال و ضبط میشود که این خارج از سابقه متخلف بوده است.
گودرزی بیان کرد: حمل سلاح گرم بین 1 تا 6 سال حبس به دنبال دارد.
انتهاي پیام

